Thijs en Britt - april 2019

op .

Verslag van een droomdag,
Op 28 April 2019 werden we verrast, dat er iets ging gebeuren wisten we maar wat was een groot raadsel. Om 12.45 uur moesten we klaar staan en op dat moment kwam er een grote limousine voorrijden, de dag was begonnen.

Na het ontvangst en enkele foto’s stappen we in en niet wetende waar we naar toe gaan beginnen we aan de kinderchampagne. Het wordt ons duidelijk dat we naar Oss toe gaan, naar De Lievekamp wel te verstaan. We weten zoveel als dat dat een theater is. Na een leuke en mooie rit met de nodige snoepjes en veel plezier komen we daar aan, de rode loper ligt uit en de ontvangst is werkelijk geweldig. We lijken wel VIPS.

Het wordt ons duidelijk dat we naar de voorstelling van de Kleine Zeemeermin gaan, Britt en Thijs glunderen helemaal van top tot teen. In een speciale ruimte (blijkt de kamer van de directeur te zijn) staat een prachtig gedekte tafel en er staan twee geweldige taarten klaar. Eén voor Thijs en één voor Britt, de namen prijken prominent op de taart dus het kan niet missen. We drinken een lekker kopje koffie en eten een lekker stukje taart. Ondertussen worden Britt en Thijs aangekleed als Prins en zeemeermin. Speciaal voor hun gemaakt, wat geweldig en wat een werk. We snoepen wat af, staat immers niet voor niets op tafel. De volgende verassing dient zich aan, we mogen backstage!!!

Na De Lievekamp doorkruist te hebben komen we op het podium en ontmoeten we de volledige cast, hoe speciaal is dat. Er worden vele foto’s gemaakt en met name Britt straalt van top tot teen. Het is tijd voor de voorstelling, we hebben mooie plaatsen en het is een geweldige show. Met name Titus en Fien stelen de show, wat een geweldig leuke typetjes zijn dat en wat spelen ze goed, trouwens de hele cast is erg goed.

Na de voorstelling begeven we ons terug naar de ruimte waar ondertussen de tafel ingedekt is, we gaan nog lekker een hapje eten. De frietjes en snacks komen op tafel en we smullen heerlijk, ondertussen weer bezoek van de cast en Britt en Thijs krijgen een hele tas met cadeaus, het houdt maar niet op met de verrassingen. Weer maken we de nodige foto’s en we weten ook dat we helaas weer richting huis moeten.

Ook aan deze dag komt een einde, het is voor Britt, Thijs en Nicole wel erg intensief geweest, maar dat komt wel weer goed. We stappen weer in de limo en worden terug naar Oisterwijk gebracht, moe maar voldaan na een geweldig mooie dag die we met recht een dag met een lach mogen noemen. Het was een dag met verrassingen voor Britt en Thijs maar we hebben er allemaal super van genoten, met allemaal super lieve mensen om ons heen.

We moeten herinneringen maken, en dat is precies wat we deze dag gedaan hebben, we vergeten dit nooit meer. Aan iedereen die er aan meegewerkt heeft zeggen wij dank je wel voor deze onvergetelijke dag!Marcellissen met cast lage res1

 

Vrolijke Nieuwsbrief

Voer je voornaam in

Voer je achternaam in

Voer een geldig e-mailadres is

Invalid Input