Stefan - mei 2019

op .

Bij ons thuis waren voor hem een vriendje en voor zijn broer een vriendinnetje. Zelf dachten ze gewoon om te spelen, totdat de limousine voor de deur stond en er een lakei uitstapte. De verbazing op de gezichten was al een mooi begin van een geweldige dag. Ze waren heerlijk aan het speculeren onderweg, maar hadden het pas door toen we voor het theater in Zaandam parkeerden. Het werd de musical “De Kleine Zeemeermin”

In het Zaantheater stond een heerlijke kwarktaart en een uitgebreide lunch klaar in de VIP ruimte. Vervolgens mochten we alvast even op het podium kijken en de cast ontmoeten, met natuurlijk de nodige foto’s. Stefan kreeg hetzelfde pak als de prins aan in zijn eigen kleedkamer.

Na de geweldige voorstelling gingen we terug naar onze VIP ruimte. Na eerst wat lekkers te hebben gegeten en gedronken, kwam de cast bij ons langs. Ze hadden voor alle kinderen een cadeau-tas mee. Na nog meer foto’s en met handtekeningen, gingen we weer op weg met de limousine. Tevens met de limousine naar de Mac Donalds.

Wat een top dag. Vooral voor Stefan, maar gelukkig ook voor zijn broer en de vriendjes. Heel erg bedankt “Stichting Lach voor een Dag” en “Van Hoorne Entertainment” en vooral Jet Vonk voor het regelen.stefan collage 1

 

Vrolijke Nieuwsbrief

Voer je voornaam in

Voer je achternaam in

Voer een geldig e-mailadres is

Invalid Input