Marileen - mei 2019

op .

10 Mei 2019 was het zover...de wensdag van Marileen, wat hebben we er allemaal naar uitgekeken! We gingen met eigen vervoer richting de Julianatoren en wat hebben Marileen en haar zussen Willeke en Ineke zitten zingen in de auto.
Eindelijk reden we dan het parkeerterrein van de Julianatoren op en wat een ontvangst kregen we daar...geweldig!
Jul en Julia de muizen, meneer Kaasgaaf, Lakei Henk, vrijwilliger Henriette en fotograaf Michel stonden ons al op te wachten.

We werden naar een mooie versierde tafel gebracht waar een prachtige taart stond en nog veel meer lekkere dingen. Ook kreeg Marileen een geweldig mooie mevrouw Suikerspin jurk maar dat was nog een beetje spannend om aan te trekken. Na de koffie het park in en wat hebben de kinderen en wij natuurlijk ook genoten, dat stralende gezicht van Marileen en haar zussen, zo mooi om te zien. Lakei Henk vonden ze geweldig, wat was hij leuk voor de kinderen en hij deed overal aan mee.

Daarna gezellig met elkaar gegeten (de kids een lekkere smulbox) en natuurlijk weer het park in, Marileen inmiddels als mini mevrouw Suikerspin.
Zoveel leuke dingen gedaan, de achtbaan (kreeg vooral Willeke geen genoeg van), trampoline springen, paardje rijden, in de helicopter, fietsen op een rails en nog veel meer!

Daarna nog even bij het uitzwaaifeest wezen kijken en liedjes gezongen met Jul en Julia en toen weer terug naar het restaurant waar Marileen, Willeke en Ineke nog ongelooflijk zijn verwend, meneer Kaasgaaf en Jul en Julia kwamen ook speciaal nog!

Als laatste daar nog heerlijk (en gezellig) gegeten en toen werd het tijd om afscheid te nemen van Lakei Henk...wij werden door Henriette en Michel naar het Fletcher Hotel gebracht in Apeldoorn waar we nog heerlijk mochten overnachten.

De volgende morgen nog een heerlijk ontbijt en toen was het weer tijd om de terugreis naar Bleskensgraaf te maken.
Henriette en Michel, wat hebben jullie overal super goed voor gezorgd, iedereen die deze dag voor Marileen en ons mogelijk heeft gemaakt, heel hartelijk bedankt!Marileen collage

 

Vrolijke Nieuwsbrief

Voer je voornaam in

Voer je achternaam in

Voer een geldig e-mailadres is

Invalid Input