Jordy - Oktober 2019

op .

In de ochtend werden we met de limousine opgehaald en naar Nijmegen gebracht. Daar aangekomen stond de vrijwilligster Monique ons op te wachten en werden we als sterren onthaald. Binnen was er een tafel speciaal voor Jordy gereserveerd met een heerlijke taart. We hebben onder het genot van Koffie en Thee heerlijk genoten van de taart.

Vervolgens werden we meegenomen voor een Meet & Greet met de Cast van Doornroosje. Jordy stond te stralen van plezier en vond het geweldig om daar te staan. Daarna werd hij verrast met een geweldig pak dat hij de rest van de dag met veel plezier gedragen heeft. Na een geweldige voorstelling hebben we nog rustig wat gedronken. Vervolgens kwam de Cast weer langs, ditmaal met cadeautjes voor Jordy en zijn broertje Nick. Daarna zijn we weer met z’n allen in de limousine gestapt om te gaan eten bij een pannenkoekenhuis. Na het eten zijn we weer thuis gebracht.

Met geen pen is te beschrijven hoeveel zo'n dag doet voor ons als gezin. We zijn jullie heel erg dankbaar dat we dit mochten mee maken. En als klap op de vuurpijl krijgen we ook nog een geweldig fotoboek toegestuurd.
Namens Jordy, ouders, opa en oma en Nick hartstikke bedankt voor deze geweldige dagJordy collage

Vrolijke Nieuwsbrief

Voer je voornaam in

Voer je achternaam in

Voer een geldig e-mailadres is

Invalid Input