Lex - december 2019

op .

Wat hebben we genoten! Lex werd uitgenodigd door Stichting Lach voor een dag om een weekend naar het Landgoed van Sinterklaas te komen.Om het spannend te houden wist Lex nergens van, en gelukkig viel hij in de auto in slaap en pas wakker werd toen we er bijna waren.
Bij aankomst stond Diana al op ons te wachten en heeft ons naar ons eigen huisje begeleid.

Bij aankomst bij het huisje stond al duidelijk op de deur dat het huisje voor Lex (en familie) was en ook was het huisje mooi versiert in Sinterklaas stijl. Zelfs aan de boodschappen was gedacht. Vrijdagavond konden we ons installeren in ons huisje en ons alvast voorbereiden op een spannend weekend. En ook hebben we nog even gebruik gemaakt van het Tikibad met onze waterrat.

Zaterdag ochtend werden we opgehaald door Diana en onze eigen Piet en werden we meegenomen naar het park. Helaas was papa ziek dus die bleef in het huisje. We zijn eerst naar het huis van Sinterklaas geweest. Wat was dat bijzonder om te zien! De jongens hebben zelfs stiekem even op de stoel van Sinterklaas gezeten. Daarna zijn we nog met het paard van Sinterklaas op de foto geweest en hebben we een rondje door het park gedaan. Samen met Piet in het treintje vonden ze geweldig. Er stond nog een verrassing op ons te wachten. We gingen naar het SisaSinterklaasconcert. Een geweldige mooie show voor alle leeftijden. Ook hier weer verwend met een lichtgevende staf.

Van al die activiteiten krijg je wel honger. Maar ook daar was aan gedacht! Er stonden heerlijke pannenkoeken op het menu, wat hebben we gesmuld. Maar daarna moesten we snel door zodat we naar de pietenparade konden gaan. Papa is ondertussen ook even aangesloten. We dachten mooi de parade te kijken, maar nee hoor, we mochten zelfs mee rijden in de parade. Helemaal geweldig!  Lees meer..Lex collage

Na de optocht wilde Lex wel heel graag even de speelhal in, maar we merkten al wel dat alle indrukken veel voor hem waren en hij behoorlijk moe begon te worden. Dus besloten we samen met Diana en Piet naar ons huisje te gaan. Toen we daar aankwamen stond er wééééér een verrassing op ons te wachten. In ons huisje was de tafel al gedekt zodat we die avond heerlijk konden bakplaten, iets wat Lex geweldig vindt. We hadden afgesproken na het eten even wat te rusten zodat we ’s avonds misschien nog iets konden doen. Maar ineens was er bezoek!

Sinterklaas kwam op visite met de Pieten en zij hadden zelfs cadeautjes meegebracht (alsof we nog niet genoeg verwend waren). Helemaal blij zijn de jongens met hun rugzakken, knuffels, cd’s etc. Vooral de cd van het SisaSinterklaasconcert is niet meer weg te denken in de auto en we zingen dan ook allemaal in koor mee. (Ben bang dat de kerstliedjes dit jaar ons niet bereiken.) Na het vertrek van Sinterklaas zijn Lex en mama nog naar de bowlinghal gegaan. (papa voelde zich niet zo lekker en Lex zijn Broertje was heel moe en daar was het ook bijna bedtijd voor.)

Aangekomen bij de bowlinghal zagen we onze buren van het huisje ernaast ook. Wat een gezelligheid, zeker omdat de jongens elkaar al kennen. Ze hebben heerlijk samen gespeeld. Maar het werd toch echt bedtijd want de volgende dag stond er weer van alles op de planning.
In de ochtend hebben we eerst alles terug ingepakt en naar de auto gebracht zodat we de rest van de dag nog leuke dingen konden doen. Ook kwamen de Pieten nog even langs met het paard van Sinterklaas.

Eerst zijn we samen nog naar het park geweest maar om 12 uur moesten we weer verzamelen om met alle gezinnen te lunchen. Ook dit was weer top geregeld! De jongens hebben nog lang genoten van hun tatoeage. En tot slot nog een groepsfoto met alle gezinnen. Zo mooi om te zien hoe iedereen geniet en het “ziek” zijn even een beetje vergeet. Daarna wilde Lex nog graag met Piet gaan bowlen en in de speelhal spelletjes doen. Helaas was de dag weer zo om en werd het weer tijd om naar huis te gaan.Tot de laatste minuut zijn we verwend en ontzettend goed begeleid.

We hebben allemaal ontzettend genoten, de kindjes hebben het nog steeds over hun “eigen” Piet. Het was echt een weekend om nooit te vergeten. Diana, Pietje Eigenwijsje en alle andere vrijwilligers en sponsors ontzettend bedankt dat jullie dit allemaal voor ons geregeld hebben. Ik hoop dat jullie nog heel veel gezinnen zo’n geweldig weekend kunnen geven. Dankjewel voor alles, maar dan ook echt alles omdat we zo goed verwend zijn! Want we hebben zelfs na een aantal weekjes een mooi fotoboek thuis ontvangen zodat Lex aan iedereen kan laten zien waar hij is geweest. 

Vrolijke Nieuwsbrief

Voer je voornaam in

Voer je achternaam in

Voer een geldig e-mailadres is

Invalid Input