Miqel - december 2019

op .

Wat was dit weekend ge-wel-dig!!!!
We wisten niet wat we konden verwachten toen we het park van Duinrell opreden en Britt ons stond op te wachten. We werden naar ons huisje gebracht en daar werden we verwelkomd met ballonnen, slingers kinderchampagne, wat lekkers en hele lieve vrijwilligers!

Nadat we de tassen hadden uitgepakt zijn we zelf naar het pannenkoekenrestaurant gegaan en daarna nog even kegelen, minidisco en arcadespelletjes. Weer thuis in het huisje lekkere dingen op tafel en lang opblijven; 'Dat mag op vakantie altijd' aldus Miqel.

De volgende ochtend konden we in ons huisje genieten van een lekker verzorgd ontbijtje en ineens stond Ozosnel met 2 pieten bij ons aan de deur. Of we straks naar zijn stal en het Sinterklaashuis kwamen. Daarna kwam 'Lakeipiet' bij ons en de kinderen kregen prachtige pietenpakken! 'Wauw, we gaan echt geen jas aan doen!' zei Mattia. Lakeipiet bleef de hele dag bij ons samen met fotograaf Esther. We hoefden dus niet eens zelf te denken aan foto's maken en mama staat er ook eens een keer op!

Een kijkje in het Sinterklaashuis was heel leuk en daarna mochten we als echte VIPS naar het Sisasinterklaasconcert. We hebben uit volle borst meegezongen en Mauro heeft flink gedanst. 'De Sinterklaas-licht-toverstok die we kregen was echt cool' zegt Mattia. Na het concert mogen we nog op de foto met Sint, Sita en zijn pieten. Super leuk! Daarna als verrassing pannenkoeken eten met warme chocomel met slagroom, die was heet dus goed blazen, maar oeps alle slagroom vloog ons om de oren, wat hebben we gelachen!!! Tussen een hap en een slok door rondjes in de carrousel, die stond midden in het restaurant! Lees meerMiqel collage

Toen opschieten naar de parade, we mochten meedoen en wat hebben we gezwaaid! We hadden 's morgens al met Lakeipiet afgesproken dat we de boevenpieten gingen vangen en wat een geluk... We zaten bij ze in de politiepietauto! Missie geslaagd en dikke lol! Daarna nog flink spelen en samen met Lakeipiet in de attracties. We waren best moe na zo'n lange dag. Toen we in het huisje kwamen stond er een heerlijk gourmet voor ons klaar en konden we zo aanschuiven, wat heerlijk!!! Na een dikke knuffel afscheid nemen van Lakeipiet en Esther, het was een super gezellige dag! We hebben ontzettend gelachen!

Net toen we dachten dat we wel heel erg waren verwend deze dag, kwam Sint ook nog langs in ons huisje met zijn pieten en een zak vol cadeautjes! Wauwwwwww! De ene na de andere verrassing bleef maar komen, we waren helemaal onder de indruk dat dit zo georganiseerd werd! Zondag nog een gezamenlijke lunch en een groepsfoto gemaakt, Junior kwam ook nog even langs! Dus die kreeg ook een dikke knuffel. Daarna lekker spetteren in het Tikibad en toen moe en voldaan richting huis, waar we uitgezwaaid werden door de lieve vrijwilligers en pieten! Daaaag allemaal, bedankt voor dit ontzettend mooie weekend.

Britt bedankt voor het aanspreken in de Efteling, anders hadden we nooit van dit moois gehoord! En natuurlijk alle andere lieve vrijwilligers en de stichting die dit mogelijk hebben gemaakt. We hebben sinds maanden niet meer zo gelachen en even helemaal niet aan de ziekte van Miqel gedacht. Voor ons geen lach voor een dag, maar een weekend gelachen! Heerlijk een paar dagen zonder zorgen en intens genieten, hier teren wij hopelijk nog heel lang op na! Miqel: 'Ik vond het echt een super mooie vakantie en ik ga morgen toch gewoon naar school om alles te vertellen!' 

Vrolijke Nieuwsbrief

Voer je voornaam in

Voer je achternaam in

Voer een geldig e-mailadres is

Invalid Input