Noëlle - december 2019

op .

Een goede vriendin van ons heeft ons opgegeven bij Stichting lach voor een dag omdat onze dochter Noëlle op 16-11-2016 de diagnose Leukemie kreeg. Na een strijd van 2 jaar was ze klaar met de behandelingen. Omdat je tijdens deze behandelingen nooit weet hoe het gaat heeft onze vriendin ons hier pas voor opgegeven in 2019.

Lach voor een dag heeft geregeld dat we een héél weekend naar het landgoed van Sinterklaas mochten samen met onze vriendin die ons heeft opgegeven. Ook haar dochter en haar moeder gingen mee, deze mensen hebben veel voor ons gedaan in de moeilijkste periode in ons leven.

Op 29-11-2019 mochten we ons om 18.00 uur melden bij Duinrell. Toen begon een fantastisch weekend.... We werden ontvangen met een warm welkom en naar onze accommodatie gebracht. Aan alles hadden ze gedacht: slingers, schoorsteen, ballonnen ,lekkers en ook alles al voor het ontbijt geregeld! Wat een verwennerij!

De volgende ochtend kwamen er pieten en zelfs het paard Ozosnel van Sinterklaas kwam even langs. Het weekend was nu al geslaagd! We kregen een eigen lakei Piet toegewezen, wat een mazzel hadden we met deze leuke dame en een ook nog een eigen fotografe.

Niks was teveel voor Piet, ze deed alles wat Noëlle wilde en ook voor ons vriendinnetje Chloe was niks te gek voor Piet. Mee de achtbaan in of in de carrousel en ook de speeltuin hadden ze gevonden. We mochten ook naar de Sisasinterklaas Show. De meet en greet erna met de crew was super! We hebben zoveel mooie momenten gehad daar dat het te veel is om op te schrijven. Dit weekend hebben ze ons van alles voorzien, ontbijt-lunch-diner, goochelpiet, lakei piet, mascotte Junior, transport-piet met de golfkar, bezoek van Sinterklaas en pieten met cadeautjes, meerijden in de optocht.

Wat een geweldig goed georganiseerd weekend hebben we gehad, de vrijwilligers van Stichting lach voor een dag hebben het tot in de puntjes geregeld. Hun vriendelijkheid en gedrevenheid zullen wij nooit vergeten. We hebben ze zien rennen en vliegen maar we konden altijd bij ze terecht en ze hielpen ons perfect.

Nog regelmatig hebben we het over dit weekend, hoe geweldig en supergaaf dit was. Dat mensen dit realiseren voor onbekende gezinnen zoals wij is zo ontzettend lief. We zijn iedereen erg dankbaar en we hopen dat ze beseffen dat dit voor ons niet “zomaar” een weekendje weg was maar een geluksweekend met een heleboel mooie herinneringen.Foto Noelle en familie Duinrell medium

Vrolijke Nieuwsbrief

Voer je voornaam in

Voer je achternaam in

Voer een geldig e-mailadres is

Invalid Input