Skip to main content

"Een dag is in een flits voorbij,

maar de herinnering eraan blijft altijd..."

Kom in actie!

Wil je ook onze stichting helpen? Dat kan! Je kunt bijvoorbeeld dingen organiseren waarmee je geld ophaalt voor stichting 'Lach voor een Dag'. Met dat geld kan de stichting weer hele mooie dagen organiseren voor kinderen die het zo verdienen.

Wat dacht je bijvoorbeeld van het organiseren van een sponsorloop met de hele klas of spullen verkopen op de rommelmarkt bij jou in de buurt? Ook kun je samen met je vrienden lege flessen verzamelen, auto's wassen of honden uitlaten om geld op te halen. Natuurlijk kun je ook zelf iets bedenken.

Wil jij een evenement of activiteit organiseren om geld in te zamelen voor Stichting Lach voor een Dag? Stuur dan een mail naar iDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., zodat wij weten wat je ideeën zijn. Natuurlijk moet je wel eerst even toestemming vragen aan je ouders. Ook kun je op deze manier promotiemateriaal zoals posters en flyers opvragen.
Wij vinden het altijd leuk als je geld hebt ingezameld om een foto( als je datzelf ook wilt natuurlijk)  te ontvangen met een omschrijving van de actie. . 

Op de pagina Vrolijke vrienden vind je nog meer leuke ideeën om geld in te zamelen voor Stichting Lach voor een Dag!

Maar natuurlijk kunt u op nog veel meer manieren helpen. Zo zijn wij continue opzoek naar unieke vervoermiddelen, leuke extra's zoals verkleedkostuums, kappers en visagisten, gastheren en gastvrouwen en andere vrijwilligers die willen bijdragen aan één van deze dagen.