Skip to main content

"Een dag is in een flits voorbij,

maar de herinnering eraan blijft altijd..."

Vierdaagse Alblasserwaard schenkt cheque

DANKJEWEL Vierdaagse Alblasserwaard!

En dan was zaterdag alweer dag 4 van de Vierdaagse Alblasserwaard. Wat was het een feest, 4 dagen wandelen en fietsen door de prachtige Alblasserwaard. Als stichting was het erg gezellig om er aan mee te werken en kijk eens even.
Bestuursleden Ria en Marjanne ontvingen daar van de organisatie een prachtige cheque van maar liefst 1652 euro.

Wat Geweldig. Wat zijn wij daar weer dankbaar voor en Super blij mee!

Wij bedankende organisatie en de deelnemers dan ook ontzettend voor deze mooie schenking. Daar kunnen wij weer mooie dagen voor organiseren voor kinderen die het zo nodig hebben. Mariëlle en Kees overhandigen cheque

Geweldige opbrengst Gala 2019!

In het monumentale Hulstkamp Gebouw in Rotterdam vond het derde Lach voor een Dag Gala plaats. Tijdens het gala is er een bedrag van € 80.000 opgehaald. De avond kende vele hoogtepunten, diverse artiesten zoals Arjen Baakman, The Key Sisters, Jennifer Ewbank en Lee Towers traden belangeloos op. De ruim 250 gasten genoten van het programma.

De avond begon met een verrassende flashmob, zang en dans op het eigen lied van de Stichting, door alle aanwezige cast & crew. De 10 schilderijen die door wenskinderen waren gemaakt werden daarna aan het publiek getoond en in een mum van tijd waren deze verkocht. Het begin van een hele mooie opbrengst. Stichtingvriend Jochem van Gelder leidde het panelgesprek, wat bestond uit vrijwilligers en ouders van wenskinderen. Het publiek was onder de indruk van hun ervaringen, verhalen die het belang van de stichting weer onderstrepen. Daarna was het de beurt aan, de veilingmeester van de avond, Jacques d’Ancona. Maar liefst 17 kavels wist hij op charmante wijze aan de man te brengen. Als spectaculaire afsluiter van de avond wist Lee Towers het publiek in een ware polonaise te krijgen.

Veel dank aan alle gasten, de sponsors en alle vrijwilligers. Het was een onvergetelijke avond. Bekijk hier de foto's en het filmpje van het Gala.Galalachvooreendag optreden Lee TowersLogos banner bij elkaar