Skip to main content

"Een dag is in een flits voorbij,

maar de herinnering eraan blijft altijd..."

Jill - oktober 2021

‘Stichting Lach voor een Dag organiseerde voor Jill op 19 oktober 2021 een echte wensdag, wat was dit geweldig! We werden opgehaald met een echte limousine en Jill en Marley kregen hun eigen, echte lakei, namelijk Maurits! Wat waren de meisjes gek op hem.

We werden naar Theater Zuidplein gebracht waar Jill haar eigen kleedkamer kreeg. Daar hing een prachtig op maat gemaakte Belle jurk voor haar klaar, een mooie outfit voor Marley en er stond allerlei lekkers (al Jill haar favoriete snoepjes en donuts) klaar op mooie borden. Wat een grote verassing en een verwennerij!
Vóór de voorstelling mochten we het podium even op, waar we de cast ontmoetten. Wat vonden de meiden dit spannend en geweldig! Jill en Belle hadden precies dezelfde jurk! Daarna mochten we genieten van de mooie musical. We hebben genoten en natuurlijk gelachen om Titus en Fien.

Na de show kwam de hele cast nog even bij Jill op haar kleedkamer terug om te kletsen, foto's te maken en werden de meisjes overladen met cadeautjes. Toen was het tijd om de limo weer in te stappen voor een lekker hapje eten. Pasta, want dat eet Jill het liefste van de wereld. De tafel stond klaar met mooie ballonnen, een tafelkleed en confetti -allemaal in het blauw, Jill haar lievelingskleur.

Bizar eigenlijk dat er zó goed geluisterd was naar Jill haar voorkeuren en dat alles afgestemd was hierop. Wat voelde Jill zich speciaal, en Marley ook want er was net zo veel aandacht voor haar grote zus. We hebben gezellig gegeten samen met 'onze' lakei, de chauffeur van de limo, de fotograaf en vrijwilligster Sandra, welke deze dag georganiseerd heeft.

Wat was dit een geweldige dag, één om nooit te vergeten. Heel erg bedankt Stichting Lach voor een Dag en een speciale shout-out naar Sandra; wat ben jij een topper!’ Jill Lach voor een Dag wensdagsmall