Skip to main content

"Een dag is in een flits voorbij,

maar de herinnering eraan blijft altijd..."

Lucas - december 2021

Na 1,5 jaar wachten omdat corona elke keer roet in de wensdag van Lucas gooide, waren wij uitgenodigd als gezin voor een Sinterklaasweekend.

Na een lange reis kwamen wij op vrijdag aan in Vakantiepark Molenwaard. Waar vrijwilligster Jet van Lach voor een Dag ons stond op te wachten. Er werd ons het huisje gewezen waar wij het weekend mochten verblijven, op de voordeur hing een poster waarop al onze namen stonden. Lucas had de eer om het huisje te openen. De tafel was reeds gedekt voor het avond eten. En overal lagen Sinterklaas knutselspullen. Ook stond er een uitgebreid boodschappenpakket klaar. Wij hebben die avond genoten van een heerlijk diner, en hebben daarna de kinderen heerlijk onder hun Teun en Fien dekbed gelegd.

Zaterdagochtend stonden er 2 pieten bij ons huisje met mooie pietenpakken, onze twee jongste kinderen hebben de hele dag met de pieten gelachen en rond gelopen.
Ook stond er een parade met Sinterklaas en zijn pieten en natuurlijk Teun en Fien op het programma, Na de parade heerlijk genoten van drinken met een stuk taart. Sinterklaas nam de tijd om bij ons aan tafel te komen zitten om gezellig met de kinderen te kletsen. Daarna zijn wij met Jet en de pieten met ons gezin naar het Avonturenpark gereden. Ondanks de regen hebben wij onwijs gelachen en plezier gehad, heerlijk genoten van pannenkoeken.

Na de middag nog een uurtje schaatsen met de pieten en de kinderen. Bij terugkomst in het huisje stond de gourmetschaal al klaar voor ons. Na het eten werd er gebonkt op de deur, en stonden de pieten voor de deur met een grote zak cadeautjes. De jongste had een mooie tent gekregen en is er zelfs in slaap in gevallen.

Zondag was dan eindelijk het pietenontbijt, waar ook Sinterklaas weer even aan tafel kwam zitten. Na dit heerlijke ontbijt hebben de kinderen nog geschaatst. En toen kwam er helaas weer een einde aan dit geweldige weekend.

Wij bedanken iedereen die een bijdrage heeft gegeven aan dit geweldig weekend. Wij als gezin hebben genoten.  

Lucas Willems foto weekend Lach voor een Dag