Skip to main content

"Een dag is in een flits voorbij,

maar de herinnering eraan blijft altijd..."

Joelle - maart 2022

Na, lang, erg lang wachten was het dan zondag 27 maart zover: Joelle kreeg haar wensdag.
Haar grote wens was een ontmoeting met Sita! Ja, waar gaan je dan naar toe? Juist, naar familiemusical Belle en het Beest!

Omdat Joelle in een aangepaste rolstoel zit was er geen rit met de limousine deze dag. Joelle kwam met haar eigen bus in gezelschap met haar vader Jeroen, moeder Wendy en broer Leon.
Nadat Joelle in het theater in Deventer was aangekomen was daar de eerste verrassing: een versierde tafel en een grote taart met daarop natuurlijk een afbeelding met Sita als Bella. Eigenlijk kon de dag toen al niet meer stuk voor Joelle, zo leuk vond ze dit.

Nadat de buiken waren gevuld mocht Joelle haar prinsessenjurk aan, weer een verrassing! En ja, toen was het dan zover: de ontmoeting met de cast!!
Joelle straalde, Sita live ontmoeten, op de fot met de cast en hard lachen om de grappen en grollen van Titus. Het kon niet op!

Na een fantastische voorstelling kwam de gehele cast nogmaals naar Joelle om haar cadeautjes te overhandigen. En natuurlijk weer lachen met vooral Titus, die man weet van geen ophouden tot grote hilariteit van Joelle.

Maar……aan alles komt een eind en zo ook aan deze geweldige dag voor Joelle.
Ze hoefde de volgende dag niet naar school om lekker na te kunnen genieten van deze fantastische dag volgens moeder.
En dat heeft ze gedaan!

Dank aan lakei Mell, de cast van Belle en het Beest en het theater in Deventer. Wat mooi dat iedereen zo zijn/ haar steentje bijdraagt en voor mooie dagen zorgt, samen met de stichting. Joellel 2 cast en crew