Skip to main content

"Een dag is in een flits voorbij,

maar de herinnering eraan blijft altijd..."

Evi-Lynn - april 2022

Op zaterdag 2 april werden Evi-Lynn, Colin en ik (Jolanda, ouders van Evi-Lynn) verrast door mijn moeder Agatha, zus Barbara en nichtje Madelène. We gingen ergens heen, maar waar was nog de vraag. We kregen wel een adres en toen we aankwamen zagen we waar we waren! Vakantiepark Molenwaard, wat leuk! Aangekomen in het huisje stond er al een leuke verrassing op ons te wachten. Allemaal leuke Fien en Teun accessoires zoals knuffels, een spelletje en bubbels!

Daarna was er een show op het park en Evi-Lynn keek haar ogen uit. Daarna kwamen Fien en Teun nog gedag zeggen bij het huisje, wat een feest! Ook werden de lieve geitjes, konijnen en andere dieren nog even gedag gezegd. Na een nachtje heerlijk geslapen te hebben in haar Fien en Teun bed, kregen we een heerlijk ontbijt in de Gasterij. Ook Fien en Teun waren van de partij en het was één groot feest en werd er goed gegeten. Daarna werden we tot onze verrassing opgehaald door een limousine en werden we naar Avonturenpark Molenwaard gereden.

Evi-Lynn vond het fantastisch en vond het jammer dat ze er alweer uit moest; zij had nog wel een rondje willen rijden! Maar goed eenmaal in het park was ze dat alweer vergeten, want we kregen een lekker stukje Fien en Teun taart en Evi-Lynn kreeg een echt Fien pakje cadeau. Ze straalde van oor tot oor en heeft het pakje de hele dag (en nog de dagen erna) aangehad. Nadat we de show van Fien en Teun hadden gezien waarbij Evi-Lynn heerlijk meegedanst heeft in haar rolstoel, gingen we het park verkennen. De konijnen en cavia’s werden geaaid, gedag gezegd tegen Sebastiaan het varken en geknuffeld met Rosa de koe. Ook hebben we nog Mike en Molly (de schapen) en Stip de pony gezwaaid en toen was het alweer tijd om een heerlijke pannenkoek te eten in “De fruitschuur”.

Daarna heeft Evi-Lynn nog samen met haar nichtje een paar rondjes gereden op de trekkerbaan en op de fruitbaan. Wat een belevenissen allemaal. Ook is de Korenmolen “De Jonge Sophia” nog met bewondering bekeken: de boer liet speciaal voor Evi-Lynn de wieken draaien, was dat even mooi. Nadat we nog een keertje naar de cavia’s waren geweest en ook nog even in de groente en fruitkas hadden gekeken, was het alweer bijna tijd om naar huis te gaan. Evi-Lynn wilde graag nog een keertje de show van Fien en Teun kijken en naderhand kon ze nog even met Fien en Teun op de foto. Ook kreeg ze nog een boek, beker en knuffel als cadeau mee naar huis. Nadat we in de auto waren gestapt en nog net niet de hoek om waren gereden, viel Evi-Lynn van alle mooie indrukken als een blok in slaap.


Wat hebben wij toch 2 mooie dagen gehad! En wat is Evi-Lynn verwend! We zijn ook erg dankbaar dat de Stichting deze dag voor ons heeft georganiseerd, samen met onze lieve vrijwilligers Henriëtte en Michel die samen met lakei Caitlynn er een onvergetelijke dag van hebben gemaakt. Wat konden jullie de wensen van Evi-Lynn goed inschatten en vervullen. Ze had de hele dag een lach op haar gezicht, en kon niet wachten om het bij de kinderopvang te vertellen. Deze dag zullen we nooit vergeten.Evy Linn collage LAch voor een Dag