Gwen-November 2022

Na een aantal jaren wachten was het dan zover! Gwen werd verrast met een limousine. De rode loper werd uitgerold en samen met papa, mama en Lisz stapte Gwen in die mooie auto. Geen idee wat deze dag allemaal voor haar in petto had. Nog een beetje spannend en onwennig. Na een kwartiertje was het tijd voor een pauze. Papa ontkurkte een fles champagne. Kinderchampagne.

Toen weer op weg naar … Eindhoven. Daar kwamen we aan bij een prachtig theater. We werden voor de deur afgezet en er waren speciale plaatsen voor ons gereserveerd met drinken, snoep en een hele mooie taart van Assepoester.

collage wensdag Gwen lach voor een dag

Voordat we aan de taart begonnen was er weer een verrassing. Gwen mocht naar de acteurs toe. Op het podium stonden ze al op haar te wachten. Na samen even te hebben gekletst en samen op de foto op het podium wensten we hen veel succes bij de show. Nu was het tijd voor taart. Hij was heerlijk !

Bijna 16 uur. De show gaat beginnen. We werden naar onze plekken gebracht. Daar ging het doek open en we hebben genoten van een geweldige voorstelling. Wat heeft Gwen moeten lachen om die gekke Govert!

Na de voorstelling kregen we weer wat lekkers te drinken en wachtten we tot Assepoester en de Prins klaar waren met de fotoshoot. Ondertussen was de rest van de acteurs al naar Gwen toe gekomen en leek het alsof de show verder ging. Gwen vond het geweldig! Er werden wat foto’s genomen, cadeautjes uitgedeeld en toen kwamen Assepoester en de Prins er ook bij. Nog even gezellig kletsen en met zijn alle op de foto.

Maar dat was nog niet alles! Tot slot reed de limousine nog naar Mc Donalds. En na heerlijke frietjes en kipnuggets werden we weer naar huis gebracht.

Wat een toffe dag was dit. Gwen moest thuis even bijkomen van alle indrukken maar kwam een aantal keren zeggen: “wat heb ik genoten”. Ze ging op tijd naar bed, ze was er behoorlijk moe van. De volgende ochtend werd ze wakker en het eerste wat ze zei was: “Ik heb heerlijk gedroomd van Assepoester en de musical”. 

Alle vrijwilligers van Stichting Lach voor een dag, Van Hoorne entertainment, crew van Assepoester, Britt en Ria, super, super, super bedankt voor deze fantastische dag! We hebben genoten!

Stichting Lach voor een Dag
Postbus 146
3360 AC Sliedrecht
T. 0184 - 417 066
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Donatie:
Rekeningnummer:
NL34RABO0120826135  t.n.v.
Stichting Lach voor een Dag

©2013-2022 Stichting Lach voor een Dag. Een initiatief van Van Hoorne Entertainment B.V.