Adaem-november 2022

Het was vandaag een super leuke dag, georganiseerd door Stichting Lach voor een Dag. We werden allereerst opgehaald door Esra en Jan in een limousine! Adaem was helemaal onder de indruk van zo een lange mooie auto. Er was zelfs gezorgd voor bubbles en allemaal lekkere dingen voor onderweg.

Hij wist niet waar we naartoe zouden gaan, dus onderweg was hij opgewonden over wat we nu zouden gaan doen en hoe lang het nog duurde. Eindelijk waren we bij het theater Junushoff waar Sandra en Monique al op ons  wachten.

collage wensdag adaem lach voor een dag 3

In het theatercafé was er een tafel mooi versierd met ballonnen en op tafel stonden er ook allemaal lekkere dingen.

Adaem kreeg een speciaal pak van brandweerman Sam aan, met een echte helm! Hij had nog steeds niet echt door wat we kwamen doen, tot hij mee naar de zaal werd genomen en brandweerman Sam en de rest in het echt mocht ontmoeten! Adaem vond dat zo leuk! Hij was maar een heel klein beetje verlegen.

Na de ontmoeting moesten we nog even wachten en toen begon de show. Hij heeft genoten van de show! Na afloop kon hij nog een keer met de cast op de foto. Toen we naar beneden liepen stond ineens de echte brandweer voor het theater met 3 wagens! De brandweermannen gingen met Adaem op de foto en ze lieten Adaem een wagen van binnen zien. En opeens ging hun alarm! Ze werden opgeroepen om een brand te blussen!! Dus helaas moesten ze weg.

Nadat we de brandweer hadden uitgezwaaid gingen we patatjes eten in het theatercafé. Zijn lievelingseten! En als toetje krijgt Adaem nog cadeautjes! Een hele tas vol met cadeautjes, wat is Adaem verwend vandaag zeg. Toen de limousine weer voor de deur stond was het weer tijd om naar huis te gaan.

Adaem heeft een goede, volmaakte en heerlijke dag gehad met alle dank aan Stichting Lach voor een Dag, theater Junishoff en Brandweer Wageningen!

Stichting Lach voor een Dag
Postbus 146
3360 AC Sliedrecht
T. 0184 - 417 066
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Donatie:
Rekeningnummer:
NL34RABO0120826135  t.n.v.
Stichting Lach voor een Dag

©2013-2022 Stichting Lach voor een Dag. Een initiatief van Van Hoorne Entertainment B.V.