Norah-december 2022

Wij (mijn 2 dochters van 7 en 3, mijn moeder en ik) mochten met Lach voor een Dag een weekend mee op vakantie naar Vakantiepark Molenwaard. En niet zomaar een weekend, maar een Sinterklaas-weekend, van 2-4 december.

Het vakantiepark is prachtig en we verbleven in een heerlijk huisje aan het water. In het huisje waren de bedden opgemaakt en er waren zelfs al boodschappen gedaan. We konden in alle rust even bijkomen en kregen te horen dat we de volgende ochtend om 8.30 uur klaar moesten staan, maar nog niet ontbeten moesten hebben.

foto Norah met Sint wensdag Lach voor een Dag2

De volgende ochtend stonden we klaar en werden we verrast met het bezoek van een piet. De meiden kregen allebei een eigen pietenpak en we kregen te horen dat deze piet de hele dag bij ons bleef en overal met ons naartoe ging. We vertrokken vervolgens naar het restaurant om daar samen met de andere gezinnen en alle pieten te genieten van een heerlijk, uitgebreid ontbijtbuffet.
Tijdens het ontbijt kwamen niet alleen Fien en Teun langs, ook Sinterklaas kwam, met nog meer pieten, op bezoek. Ieder kind kreeg een leuke kadootje, er waren pepernoten, er werd geschminkt en er was tijd genoeg om op de foto te gaan.

Na het ontbijt hadden we even tijd voor onszelf en zijn we even naar de Speelschuur geweest. Hierna gingen we nog even naar het huisje, want onze piet kwam ons weer ophalen om naar de bus te lopen die ons naar de Avonturenboerderij bracht. Alleen de busreis was al een uitje, alsof we op schoolreisje gingen! Ook bij de Avonturenboerderij bleef onze piet bij ons, hielp de meisjes waar ze kon en vertelde allemaal leuke weetjes over de Avonturenboerderij en de dieren. De meisjes hebben zich ondanks de kou heel goed vermaakt op de Avonturenboerderij.

Om 16.00 uur stapten we weer in de bus terug naar het vakantiepark. We warmden in het huisje even op en werden daarna weer opgehaald door onze piet om samen met de andere gezinnen te eten en spelen in de Speelschuur, waar de meisjes ook hun schoen mochten zetten.
Hierna konden de meisjes nog even buiten in de draaimolen en konden we kijken naar de Fien en Teun parade.

Ondanks dat het al bijna bedtijd was, zei piet dat we wel naar ons huisje mochten gaan, maar nog maar even niet naar bed moesten gaan. Dit deden we dus ook maar niet, en niet veel later klopte onze lieve piet weer aan de deur, dit keer met een grote zak vol kadootjes van Sinterklaas voor de meisjes.

Zondagochtend werden er verse broodjes bij ons huisje gebracht en konden we rustig samen opstarten. We liepen naar de Speelschuur om de, inmiddels gevulde, schoenen weer op te halen en nog even te spelen. Hierna gingen we in het huisje lunchen en pakten we alles weer in. Na een laatste bezoekje aan de schaatsbaan, was het tijd om weer naar huis te gaan.

We hebben enorm genoten van dit weekend en zijn heel dankbaar dat we mee mochten. Hierbij wil ik dan ook nogmaals alle vrijwilligers, medewerkers en sponsoren bedanken die dit weekend mogelijk gemaakt hebben. Het voelt heel speciaal als dit allemaal voor je geregeld wordt, en mensen alles op alles zetten om jou te ontzorgen waar mogelijk, en te zorgen dat je vol nieuwe, mooie herinneringen naar huis gaat.

Stichting Lach voor een Dag
Postbus 146
3360 AC Sliedrecht
T. 0184 - 417 066
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Donatie:
Rekeningnummer:
NL34RABO0120826135  t.n.v.
Stichting Lach voor een Dag

©2013-2022 Stichting Lach voor een Dag. Een initiatief van Van Hoorne Entertainment B.V.