Senne-december 2022

Zaterdag 21 december werd Senne verrast met een geweldige dag!Wat een feestje toen hij het nieuws hoorde! Hij was zo zenuwachtig! Kon die limousine wel onze straat in? Toen het bijna tijd was zat hij al met zijn vriendje op de uitkijk.

Wij werden heel enthousiast geroepen dat de limo er was, inderdaad op de hoek van de straat! De rode loper werd uitgerold, en de lakei hield de deur open. Onderweg was er kinderchampagne in deftige glazen en alleriel lekkers. Wat een avontuur zeg!

In het theater aangekomen stond daar een prachtige tafel, helemaal speciaal voor Senne. En een prachtige taart! Hoewel Senne bijna nooit wat (lekkers) eet, heeft hij toch een stukje van de taart gegeten! Senne lachvoor een dag fotocollage 4

Daarna mocht hij door allerlei deuren die verboden zijn voor publiek. En daar in zijn eigen kleedkamer hing een prachtig op maat gemaakt pak, een eigen Titus pak! Met een grote lach op zijn gezicht werd het aangetrokken! Toen door naar de ontmoeting met Titus en Fien! Wat leuk, de eerste grappen werden meteen al gemaakt! Hij mocht zelfs kijken op het podium, en Titus sloeg hard op het drumstel.

Daarna door naar de show! Wat heeft hij een lol gehad, en wat hebben ze weer een mooie show neergezet dit duo! Geweldig!Na afloop kwamen ze nog even bij hem kijken, en hadden ze ook nog kadootjes voor hem, maar ook voor zijn vriendje, die mee mocht, en voor zijn broertje die helaas niet mee kon deze dag! Ook nog met ze op de foto geweest!

Daarna met de limo door naar het pannenkoekenhuis in Loon op Zand. Ook daar een hartelijk welkom, en een vuurfontein op zijn pannenkoek! Weer een prachtige lach op zijn gezicht, dat was zo mooi. De laatste weken was Senne veel ziek en misselijk, en zijn gezicht was meestal bleek en verdrietig. Zo mooi dat zo'n dag zoveel vreugde naar boven haalt bij het kind!

Toen het al donker was weer netjes door de limousine thuisgebracht. Wat mooi dat zoveel lieve mensen zich ingezet hebben voor deze prachtige dag voor Senne; de organisatie was perfect! Veel dank aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt!

Stichting Lach voor een Dag
Postbus 146
3360 AC Sliedrecht
T. 0184 - 417 066
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Donatie:
Rekeningnummer:
NL34RABO0120826135  t.n.v.
Stichting Lach voor een Dag

©2013-2022 Stichting Lach voor een Dag. Een initiatief van Van Hoorne Entertainment B.V.