Isa - januari 2023

De wensdag van Isa

Wij hadden van te voren alleen aan Isa en haar broers verteld dat er een wensdag was georganiseerd voor Isa en de rest van het gezin.
Verder helemaal niks.

Wat was het dan ook een mega grote verrassing toen er zaterdagochtend een dikke vette limousine voor reed. Dat was al een happening opzich. Chauffeur Luuk en Lakei Liane waren geweldig lief.
In de limo was er champagne en veel snoep. We vertelden dat we naar Amsterdam gingen, een rit van 1,5 uur. Alleen al de rit was super gaaf. We luisterden muziek en kletsten er op los.

wensdag Isa lach voor een dag februari 2023

Isa was razend enthousiast toen ze hoorde dat we naar de show van Titus & Fien gingen kijken en dat we ze persoonlijk mochten ontmoeten. Ze is al zolang fan van ze.
Die shows staan thuis op repeat aan op tv.
Haar idolen ontmoeten! Spannend, nerveus en blij liepen we de RAI binnen.

De hele wensdag was top geregeld door Monique. Er was een taart gemaakt voor Isa, een jurk op maat gemaakt die zelfs mee naar huis mocht. Lekker frietjes gegeten en veel gesnoept. Niet alleen Isa genoot van alles om haar heen maar ook haar broers en wij.

Er was ruimte voor grapjes, verstoppertje, tikkertje. Het hele gezin kreeg een VIP behandeling. De chauffeur en Lakei waren er de hele dag bij en deden het zo leuk met de kinderen.

Op het einde van de dag gingen we moe en voldaan terug met de limousine naar huis. Wat was het top! Voor Isa even niet ziek, even genoeg energie, even genieten als gezin.

Stichting Lach voor een Dag
Postbus 146
3360 AC Sliedrecht
T. 0184 - 417 066
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Donatie:
Rekeningnummer:
NL34RABO0120826135  t.n.v.
Stichting Lach voor een Dag

©2013-2022 Stichting Lach voor een Dag. Een initiatief van Van Hoorne Entertainment B.V.