Skip to main content

"Een dag is in een flits voorbij,

maar de herinnering eraan blijft altijd..."

Ruben - Maart 2023

Ruben kon er geen genoeg van krijgen en had de hele dag een grote glimlach. Zijn broertje Basitiaan was uitgeteld en eten? Daar hebben we toch zeker geen tijd voor :)

Lees hier het verslag van het wensweekend van Ruben:
'We hebben echt een geweldig weekend gehad van Stichting Lach voor een dag. We verbleven in een huisje op Vakantiepark Molenwaard, waar nog meer families waren uitgenodigd. (Ook heel wat bekenden van het PMC gezien. )

Ruben op de traktor lach voor een dag vk

We zijn helemaal verwend met lekker eten, cadeautjes en vooral veel liefde en aandacht. Zo gingen Els en Ria de hele zaterdag met ons mee. Eerst met de bus naar Avonturenboerderij Molenwaard, waar Ruben natuurlijk de glijbaan, maar ook de trekkers en de pony's helemaal geweldig vond. En 's avonds in de speelschuur met ons patatjes gingen eten. Ruben had helemaal geen tijd om te eten. Er was zoveel te klimmen en te klauteren en zoveel glijbanen. We kregen hem ook niet meer mee. Hij wilde blijven.

Zondag nog rustig nagenieten en er werd een ontbijtbuffet gebracht. Bij de parade kijken, nog even naar de speelschuur, pony rijden en alle glijbanen van het park uitproberen. Bastiaan was ondertussen helemaal uitgeteld, maar Ruben kon er geen genoeg van krijgen.

Echt heerlijk genieten van onze mannetjes. Zo bijzonder om Ruben nu zo vol leven te zien met een grote glimlach. Dank jullie wel stichting Lach voor een dag! '