Skip to main content

"Een dag is in een flits voorbij,

maar de herinnering eraan blijft altijd..."

Dieuwertje - maart 2023

Eind maart een heerlijk weekend gehad met stichting lach voor een dag! De kids zijn super verwend op vakantiepark Molenwaard met 2 begeleiders die mee gingen om de kinderen mee op sleeptouw te nemen zodat we allemaal optimaal konden genieten.

Toen we aankwamen in het huisje stond er een verrassingspakket klaar met een Fien en Teun knuffel, spelletjes, een knutselpakket, snoep, een grote fruitmand, een gevulde koelkast, soep en broodjes en opgemaakte bedjes met Fien en Teun overtrekken. We kregen een key-cord zodat we overal gratis in konden en eten en drinken konden halen op het park.

lachvoor een dag fotocollage Dieuwertje

De volgende dag werden we door 2 vrijwilligers (super lieve mensen die meteen een klik hadden met de kinderen) opgehaald met (truien voor de kids) voor een heerlijk uitgebreid ontbijt en meet and greet met Fien en Teun en Mike en Molly. Daarna samen met de vrijwilligers met de bus naar de Avonturenboerderij  waar een show was met Fien en Teun, rondstruinen op het park (heel leuk en leerzaam voor de kids), pannenkoeken eten met drankjes om te schuilen tijden een regenbui.

Om 15.00 uur terug naar het vakantiepark. Even naar het huisje voor een verschoning en bijkomen van de leuke dag. Om 17.00 uur was er een parade met praalwagens (helaas in de regen maar niet minder leuk) en op de foto met Fien en Teun, Mike en Molly en Stip de pony en zelfs Michael van Hoorne zelf kunnen vragen om met ons op de foto te gaan! Deze foto's volgen nog want moeke is op een gegeven moment gestopt met foto's maken omdat onze vrijwilliger zelf een camera bij had om foto's te maken.

 Vervolgens zijn we naar de speelschuur gegaan waar de kinderen zich helemaal konden uitleven en onbeperkt frietjes en snacks konden nuttigen en drinken. Toen we naar het huisje gingen had onze vrijwilliger Kim-ly Engel nog een verrassingspakket bij met een boekje van Mike en Molly en een Molly knuffel voor Doutzen en een boek voor Dieuwertje van Fien en Teun met een spel dat ze natuurlijk meteen even moest gaan testen. Uiteindelijk veel te laat maar moe en voldaan naar bedje.

De volgende dag hebben de kids lekker uitgeslapen waarna een heerlijk uitgebreid ontbijt werd verzorgd in het huisje. Nog even een poosje over het park gewandeld langs de beestjes en speeltuinen en weer op naar de speelschuur waar ze wederom heerlijk konden spelen. Vervolgens nog een mooie vlieger geknutseld en testvluchten gemaakt en weer langs de diertjes totdat mama de auto had ingeladen en nog wat aanvullende cadeautjes had geshopt in het winkeltje. (Nee, ik kon het niet laten 😅) Ze kregen zelfs nog een ere-burger medaille mee naar huis.

Wat zijn onze meisjes toch verwend! We kunnen ons geen beter verzorgd weekend voorstellen! Het vakantiepark en de Avonturenboerderij waren fantastisch! Zeker voor herhaling vatbaar. Een dikke dankjewel aan stichting Lach voor een dag, de vrijwilligers en Michael van Hoorne zelf voor dit heerlijk ontspannen weekend! Heerlijk!