Skip to main content

"Een dag is in een flits voorbij,

maar de herinnering eraan blijft altijd..."

Bente - maart 2023

In januari kregen we een leuk whatsappje van Sandra van Stichting lach voor een dag. Dat ze graag een wensdag voor Bente (4) wilde organiseren maar dat we in plaats daarvan ook een weekendje weg mochten naar vakantiepark Molenwaard.
Wauw, wat een cadeau!! ☺️ Even met het hele gezin ontzorgen en genieten.

En 31 Maart was het zover. We werden door Sandra hartelijk ontvangen en welkom geheten. Gelijk onder de indruk hoe mooi en netjes dit vakantiepark is aangelegd.
In het leuke huisje lagen boodschappen en presentjes voor de kinderen.

lachvoor een dag fotocollage Bente 8

Zaterdag stond in het teken van nog meer verwennerij. Na een heerlijk ontbijtbuffet gingen we met alle gezinnen in de bus naar de avonturenboerderij. De regen deerde ons niet en we hebben het daar heel leuk gehad. Van geitjes aaien, pony rijden, blote voetenpad lopen, tot pannenkoeken eten en latte’s slurpen. Bente genoot zichtbaar van de ritjes in de fruitkistjes met haar grote broer
Jens (10).
Ondertussen werden de hele dag foto’s gemaakt door de lieve moeder van Sandra.

Eenmaal terug op het park, als kers op de taart, een buffet met patat en lekkere snacks. Tussen de bedrijven door konden de kinderen heerlijk ravotten in de speelschuur en had je gezellig contact met de anderen gezinnen.

Zondag mochten we nog de hele dag blijven en uitchecken wanneer we wilden. Wat een luxe.
Het zonnetje brak door en na het afscheid met de lieve vrijwilligers hebben de kinderen nog genoten van alle dieren en moesten we ze uiteindelijk echt de ballenbak uit trekken om weer naar huis te gaan 😉
Het liefst hadden we nog heel lang in deze heerlijke bubbel willen blijven.

Het was een weekend waar we met een warm gevoel aan terug denken. Echt heerlijk gehad. Zelfs grote broer Tim (12) heeft zich met alle dieren op het park prima vermaakt.
Voor jullie misschien een kleine moeite, maar voor gezinnen met een ziek (zorgen)kind, echt onbetaalbaar!

Een dikke shout out naar alle vrijwilligers. Jullie zijn grote kanjers!
Bedankt Stichting lach voor een dag.
Maar ook Rick’s snoepkraam. Ontroerd door je prachtige acties.
De stichting is natuurlijk afhankelijk van vrijwilligers en donaties. Het is mooi om te zien hoeveel mensen zich willen inzetten voor dit soort warme initiatieven.
In een zwaar traject zijn dit onze lichtpuntjes! 🥹
Dank, dank, dank!