Skip to main content

"Een dag is in een flits voorbij,

maar de herinnering eraan blijft altijd..."

Milan - April 2023

Wauw, wat een heerlijk paasweekend!!🐰
Wij mochten met het hele gezin + opa en oma genieten van een 'Golden weekend' op vakantiepark Molenwaard.

Op 7 april werden we door Ria hartelijk ontvangen en welkom geheten. We waren allemaal gelijk enthousiast van alle mooie gekleurde huisjes.
In het leuke huis 'Rosa de koe' aan het dorpsplein stonden boodschappen en vele leuke knuffels en cadeautjes voor de kinderen. ’s A vonds hebben we gegeten in het restaurant de Gasterij, waar het eten heerlijk smaakte en het personeel zeer vriendelijk was.

lachvoor een dag fotocollage Milan8 april: na een heerlijk uitgebreid ontbijt, stond om 11 uur de limousine voor ons klaar, de rode loper werd uitgerold en Milan werd als een echte prins ontvangen door Lakei Pieter en Chauffeur Hennie.
We gingen richting het theater 'Spant' in Bussum om naar de musical Assepoester te gaan, onderweg had Milan de grootste lol met Lakei Pieter en dronken we met zijn alle champagne. Aangekomen in het theater kreeg Milan een eigen kleedkamer toegewezen waar zijn eigen prinsenpak klaar lag en voor zijn zusje Lizzy (2jaar) een echte Assepoester jurk! Daarna een meet en greet met de cast op het toneel, wat waren ze allemaal ontzettend lief!
Na de meet en greet hadden ze een mooie tafel voor ons klaarstaan vol met lekkere broodjes, snoepjes en sapjes. Tijdens de voorstelling genoten wij allemaal en de kinderen waren aan het zwaaien met hun verlichte toverstaf.
Na de voorstelling stond er een prachtige taart voor Milan klaar, wat hebben wij met zijn alle hiervan gesmuld!

Als verrassing kwam de hele cast nog even langs met cadeautjes voor Milan en Lizzy, wauw wat was dit een geweldige middag!
Maar dat was nog niet alles, we gingen met de limousine naar het pannenkoekenhuis in Hilversum waar we met zijn alle heerlijke pannenkoeken hebben gegeten en Milan een ijsje met vuurwerk kreeg!

9 en 10 april: Het was Pasen en we mochten voor een heerlijk ontbijt naar het restaurant waar Fien en Teun langskwamen. Verder hebben we deze dagen op het park gespeeld en zijn we naar de Avonturenboerderij geweest. Het waren echt prachtige dagen!

Het liefst hadden we nog heel lang in deze heerlijke onbezorgde bubbel willen blijven.

Wij willen onze grote dank uiten naar alle vrijwilligers. Jullie zijn echte toppers!
Bedankt Stichting lach voor een dag! en met name ontzettend bedankt lieve Ria, wat ben je een enorm integer en lief persoon.

Wij zijn ontroerd door alle mooie dingen die wij mee hebben mogen maken duizendmaal dank hiervoor!