Skip to main content

"Een dag is in een flits voorbij,

maar de herinnering eraan blijft altijd..."

Stichting in finale actie 'Warm Hart' NCRV

Onze stichting heeft de finale gehaald van de NCRV-actie Warm Hart. Elk jaar geeft NCRV een mooi bedrag aan 3 goede doelen die op een bijzondere manier bijdragen aan een warme, zorgzame samenleving.

De goede doelen presenteerden zich op de website van NCRV. Uit al deze goede doelen werden vijf doelen geselecteerd op basis van de meeste stemmen. Vervolgens kijkt een jury naar deze inzendingen en kiest de drie beste doelen uit als winnaars. Dinsdag moest de top vijf samenkomen bij de NCRV waar zij ieder een pitch moesten houden. Een jury koos daar de drie beste uit, waaronder Stichting Lach voor een Dag.

De top drie krijgt op 19 november tijdens de KRO-NCRV ledendag ‘The Night of the proms’ in Ahoy te horen wie heeft gewonnen. De winnaars krijgen respectievelijk 10.000 euro, 5.000 euro en 2.500 euro. 

Wij danken iedereen die op onze Stichting heeft gestemd. Wat krijgen we hierdoor weer een mooi geldbedrag binnen om weer vrolijke dagen te organiseren. We wachten in spanning op zondag 19 november.

Op de foto van links naar rechts enkele vrijwilligers van de Stichting: Jan Blaak, Flavia Schagen, Ria de Wit, Sandra Schagen, Kees OsseweijerLach voor een Dag presentatie stichting aan jury NCRV

  • Aangemaakt op .