Skip to main content

"Een dag is in een flits voorbij,

maar de herinnering eraan blijft altijd..."

2e prijs NCRV-actie Warm Hart

Zondag 19 november zijn de winnaars bekend gemaakt van de NCRV-actie Warm Hart. Drie goede doelen stonden na stemmingen in de finale. Een jury koos uiteindelijk de winnaars uit. Deze kregen respectievelijk € 10.000, € 5.000 euro en € 2.500. Stichting Lach voor een Dag heeft in deze actie de 2e plaats behaald, en daarmee het prachtige geldbedrag van € 5.000,00 gewonnen.

Voorzitter van de stichting Kees Osseweijer; ‘Dit voorjaar heb ik de stichting aangemeld bij de NCRV in de hoop een mooi geld bedrag op te halen. Wat zijn we enorm blij met dit bedrag voor de stichting! Hiermee kunnen we kinderen weer vrolijke dagen bezorgen. Dagen waar we soms in een donkere tunnel een lichtje kunnen laten schijnen. Het is zo dankbaar dit te mogen doen.’

De cheque-uitreiking vond plaats voor aanvang van het KRO-NCRV Night of the Proms Concert in Ahoy. Anita Witzier maakte de winnaars bekend en de voorzitter van de KRO , Marianne van der Sloot, overhandigde de cheques. Jean-Paul Karting , bestuurslid van de Stichting  ( op de foto rechts) nam de cheque in ontvangst.
NCRV actie lach voor een dag 19 november 3a

  • Aangemaakt op .