Skip to main content

"Een dag is in een flits voorbij,

maar de herinnering eraan blijft altijd..."

Stichting Rond Om De Graaf

Op zondag 6 mei heeft de Stichting Rond Om De Graaf een cheque t.w.v. 750 euro overhandigd aan Stichting Lach voor een Dag. Dit gebeurde op Avonturenboerderij Molenwaard in Groot Ammers.

Bestuurslid Michiel Opraus ‘Wij organiseren diverse activiteiten en evenementen voor de inwoners van Molenaarsgraaf en Brandwijk met als kern de wielerronde. Daarbij steunen wij graag diverse goede doelen daaruit kiezen wij één groot doel. Dit jaar is gekozen voor stichting Lach voor een Dag uit Molenaarsgraaf. Deze Stichting is een bijzonder mooi initiatief. Een gezin kan tijdens een wensdag even al hun zorgen vergeten en genieten van een hele vrolijke en fantastisch verzorgde dag uit’. 

Met veel dankbaarheid namen Sandra Schagen en Jan Blaak, beiden vrijwilliger bij Lach voor een Dag de cheque in ontvangst. De cheque werd uitgereikt op Avonturenboerderij Molenwaard omdat daar die dag twee gezinnen aanwezig waren die op dat moment een vrolijke wensdag beleefden.

Als ware V.I.P.’s zijn de gezinnen met de limousine van de stichting thuis opgehaald en naar Groot-Ammers gereden.Overhandiging cheque Rond Om De Graaf Medium

  • Aangemaakt op .