Skip to main content

"Een dag is in een flits voorbij,

maar de herinnering eraan blijft altijd..."

Lars - flessenactie en onderzetters

Lars Weelink zag een aantal maanden geleden een chequeuitreiking van onze Stichting in een theater en vroeg aan zijn moeder waar dit voor was. Na uitleg van moeder Wendy was Lars direct enthousiast en wilde ook gelijk aan de slag. 'Ik wil ook zieke kinderen helpen zodat zij net als ik ook kunnen genieten van een hele leuke dag naar het theater of pretpark'.

En Lars liet het niet daarbij....

Nee, Lars ging gelijk aan de slag. Hij ging onderzetters maken en verkopen. Lege flessen ophalen en inleveren bij de plaatselijke supermark. Dit doet Lars al vanaf december en deze week mocht hij zelfs meehelpen zijn statiegeldbonnen te scannen. Wauw, het was een totaal van maar liefst € 379,20.

Maar Lars is nog niet tevreden. Hij gaat door! 💪 Wat denk je..

Inmiddels heeft Lars bij elkaar al meer dan hij streefde en daardoor is zijn streefbedrag nog groter geworden. Nee we noemen nog geen bedragen want dat houdt het nog even spannend. Lars heeft nog veel plannen en is nu weer bezig met het maken en verkopen van onderzetters. Die zien er dan ook erg leuk en vrolijk uit.

Wat fantastisch is dit weer. Lars, je bent een Kanjer! Heel veel dank! Wat kunnen we straks weer zieke kinderen blij maken door jouw geld.
Veel succes met inzamelen en hou ons op de hoogte!Lars collage Lach voor een Dag

  • Aangemaakt op .