Schoolmusical

Wil jij met je klas in een geweldige musical spelen?

Speciaal voor jouw school is de schoolmusical 'Junior redt de school! ’geschreven!

Theaterproducent Van Hoorne Entertainment heeft voor de basisscholen een spetterende groep-acht musical laten schrijven, die door de juf of meester van de school, BSO of jeugdtheater geheel gratis is te bestellen. Junior redt de school is voor de hele klas een vrolijke, spannende schoolmusical, met grijze bejaarden, grappige griezels en vooral heel veel vrolijke meezingers!

De musical is gratis maar bij het bestellen gaat de stichting ervan uit dat de klas of school tevens in actie komt voor Stichting Lach voor een Dag. De volledige opbrengst van de actie gaat naar Stichting Lach voor een Dag.

Naast het leuke script en de coole muziek behoort een workshop van een professionele acteur ook tot de mogelijkheden.
Download hier het informatiepakket.      Download hier één van de liedjes uit de musical.

Het verhaal 'Junior redt de school!'

Het einde van het schooljaar is bijna in zicht voor de leerlingen van basisschool de Korenbloem. De toetsen zijn gemaakt en de rapporten zijn geschreven. Iedereen verheugt zich op de laatste weken die in het teken staat van leuke dingen doen. Maar dit jaar blijkt er iets vreemds aan de hand te zijn. Sommige leerlingen gedragen zich eigenaardig en wat heeft dat nieuwe winkeltje in het dorp te maken met duistere gebeurtenissen? Als de hulp ingeroepen wordt van Junior worden de handen ineen geslagen om het laatste weekend van school toch vrolijk af te sluiten. Gaat dat lukken?

Bekijk hier de video van de schoolmusical

Workshop/Gastpresentatie

Wilt u het allemaal nog professioneler maken, dan is het mogelijk om één van de Van Hoorne Entertainment acteurs een workshop te laten verzorgen op school. Daarin krijgen de kinderen  acteertips, zangtips en tips met betrekking op de musical. Aan deze workshop zitten kosten verbonden, te weten € 245,-. 

Wilt u voor de hele school een gastpresentatie om de stichting nog meer onder de aandacht te brengen? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Aan deze gastpresentatie zijn geen kosten verbonden.

Pakket

U ontvangt gratis digitaal het script, de docentenhandleiding, de muziek (volledige en instrumentale versie) en ter inspiratie de decorschetsen.
Tevens ontvangt u per post de Lach voor een Dag box. Daarin zitten posters en flyers om uw musical te promoten en flyers om uw actie voor Stichting Lach voor een Dag te ondersteunen.

Kom in actie - Tips

Het volledig ingezamelde bedrag komt ten goede aan stichting Lach voor een Dag. De school draagt op deze manier bij aan het realiseren van onvergetelijke wensdagen voor zieke kinderen, waarbij ze weer eens kunnen lachen. Maar natuurlijk kunt u nog veel meer doen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een sponsorloop, rommelmarkt of klusjesdag voor het goede doel? Hieronder vindt u een aantal acties  van basisscholen:

  • Basisschool de Hofvijver uit Zoetermeer haalde 400 euro op en dit bedrag werd door de oudercommissie verhoogd tot 700 euro!
  • Menno haalde samen met zijn vriend Wouter  98,50 euro op met een schoolproject over goede doelen!
  • CBS ' Klinket uit Koudekerk spaarde voor de stichting en haalde 450 euro op!
  • CBS Het Kompas uit Lexmond heeft een Fancy Fair gehouden en haalden 1400 euro op!
  • CBS De Hoeksteen uit Giessenburg haalde 1255 euro op tijdens een projektweek.

Laat u ook inspireren op onze sitepagina 'Vrolijke vrienden' .

Lees hier het verslag van de musicalweek van de Sint Antoniusschool in Kortenhoef

Foto groep 8 St. Antoniusschool Kortenhoef met duim1

Contact

Bent u geïnteresseerd in de schoolmusical, mail ons dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of stuur een brief naar Postbus 146, 3360 AC Sliedrecht t.a.v de Schoolmusical.

Bent u geïnteresseerd geraakt in Stichting Lach voor een Dag en wilt u deze Stichting een warm hart toedragen? Of heeft u wellicht een leerling op school die zo’n prachtige wensdag verdient? Neem dan ook contact op met onze stichting en draag bij aan een onvergetelijk moment. Want.... een lach is in een flits voorbij, maar de herinnering eraan blijft altijd.

Vrolijke Nieuwsbrief

Voer je voornaam in

Voer je achternaam in

Voer een geldig e-mailadres is

Invalid Input