Jeroen - september 2020

op .

Foto Jeroen gesnedenVrijdag 25 september was het zover, Jeroen zijn wensdag, De hele week was hij al aan het aftellen en toen die vrijdag was het eindelijk zover. Jeroen stond al een paar uur van te voren te wachten tot de limousine de straat in zou komen rijden. En jahoor om 16:15 uur kwam hij. Jeroen was door het dolle heen. Superblij! En… er was niet 1 lakei bij maar zelfs wel 3!!! Zijn geluk kon niet op! Hij wilde eigenlijk met ze knuffelen maar helaas dat mocht niet vanwege de Coronatijd!

Na de kennismaking gingen we op weg naar de Mac Donalds in Meerkerk dat is al een feest, maar in de Limousine was het ook al feest. Snoepjes, kinderchampagne en de dvd aan van Hans en Grietje met Titus & Fien. Aangekomen bij de Mac Donalds stond er al een tafel gezellig gedekt en versierd. We hebben daar heerlijk gegeten.

Maar toen werd het tijd om naar de studio te gaan van Titus & Fien. Daar aangekomen stonden Titus & Fien Jeroen al op te wachten. Jeroen kreeg van Titus ook een Titus kostuum wat natuurlijk gelijk aangetrokken moest worden. Dat vond hij geweldig.

Halverwege de show, mocht Jeroen, tijdens de uitzending, meedoen met de knutsel van Fien. Natuurlijk had hij ook zelf een knutsel meegenomen en heerlijke cupcakes gebakken.

Ook heeft hij de hoofdrolspelers van de nieuwe musical ‘Belle en het Beest’ mogen ontmoeten en is daar gelijk mee op de foto gegaan. Ook heeft hij gelijk hun handtekeningen gevraagd. Toen de show was afgelopen, had Jeroen voor iedereen nog een leuk cadeautje. Daarna werden we weer thuis gebracht met de Limousine en was het voorbij.

Jeroen heeft enorm genoten. Maandag zijn we bij het kantoor nog cake wezen brengen als bedankje voor alles! Mensen van Lach voor een Dag, jullie zijn Toppers!!! Super bedankt voor alles!

Elin - september 2020

op .

Eindelijk was het zover 19 september. Elins wensdag bij 'Lach voor een Dag'. Elin en haar 3 zusjes wisten alleen dat het een hele speciale dag zou zijn. Toen de deurbel ging en daar een echte lakei stond was dat best even spannend. Gelukkig wist de lakei al snel de meisjes op hun gemak te stellen en werd gekeken of iedereen aanwezig was. Gelukkig was dat zo en konden we met een echte limo op stap.

Onderweg lekker naar buiten kijken, filmpje kijken en lekker drinken. Toen we op de plek van bestemming kwamen, werden Fien en Teun al snel op de vlaggen gespot. Er zaten 4 enthousiaste meisjes in de auto.

Voor we langs de dieren gingen en lekker zouden gaan spelen, eerst nog in de VIP kamer eten. Aan de muur hingen 2 schitterende roze prinsessenjurken. Eén voor Elin en een kleine voor popje Pippa.

Want die gaat overal mee naartoe. Wat zag Pippa er mooi uit. Zelf de jurk aan doen was nog een beetje spannend.

Mmmmmm.... poffertjes, tosti's en liters limonade. Door naar de speeltuin en de dieren. De geitjes waren best spannend, maar gelukkig waren daar de lakeien. Met elkaar op de boot was ook heel leuk. Op bezoek bij Fien en Teun die alle tijd namen en lekker daarbij even iets snoepen.

Na even geslapen te hebben in de wagen, die Sandra speciaal die ochtend al vast was komen halen stond de koets klaar. Elin wilde dolgraag de jurk aan en die werd snel gehaald. Als een echte prinses werd ze rondgereden. Toen we aankwamen bij het plein stonden daar Fien en Teun te zingen en te dansen. Heerlijk gekeken en daarna nog even geknuffeld en high five gegeven. Toen kwamen de patatjes. En met gevulde buiken en een hele herinnering rijker met de limo weer naar huis. Daar was het al snel heel stil na een dag spelen.

Bedankt Sandra, Flavia, Larissa, Pieter en Emily en 'lach voor een dag' voor de mooie dag voor ons gezin.

Rozemareyn - september 2020

op .

Stel je je voor dat er op een dag
Een limousine op je wacht.
Waar jij naar toe mocht schrijden

Een lakei stond voor de deur
Die zei...
Het gaat nu echt gebeuren heur
We gaan een stukje rijden.

De champagne mocht je knallen
Terwijl je bubbels blies van kauwgom ballen.
Nu al een mega feest,
Terwijl het leukste nog niet eens was geweest.

Na een uur kwam je aan bij Teun en Fien.
En wat daar niet allemaal was te zien.
Eerst een viproom wat een lol
Met een eigen tafel lekkers helemaal vol.

Na wat drinken vlug go go go
Op naar Fien en Teun voor de openingshow
Toen een speurtocht door het park en vliegensvlug,
Mocht je met de ponykar weer terug
Lees meer

 

Nanne - augustus 2020

op .

We werden geheel onverwachts uitgenodigd voor een VIP verwendag voor Nanne. We mochten als gezin naar Avonturenboerderij Molenwaard.

De limousine reed om 9:15 uur voor, de kinderen waren helemaal overdonderd en blij. Dit omdat wij niets verteld hadden. We werden super ontvangen door onze chauffeur van de dag, Hennie. Hij reed ons naar plaats van bestemming. Onderweg op een mooi plekje zijn we gestopt om de ‘champagne’ te poppen met zijn allen.

De kinderen vonden dit prachtig, echter zij hadden nog geen idee waar we heen gingen, maar bij aankomst viel het kwartje bij Nanne en Mikk direct, Fien en Teun!

Op het park werden wij ook opgewacht door lakei Amber en vrijwilligster Monique. En zo was het gezelschap van de dag compleet.

Het was echt een dag vol verrassingen. Zo was er een plek gereserveerd voor Nanne bij de voorstelling van Fien en Teun. Was er een heerlijke picknick geregeld en hebben we de show van Peppa Pig bekeken.

Tussendoor hebben de kinderen kunnen doen wat ze wilden. Met Junior in het span werden Nanne, Mikk, Lani en wij als ouders als echte VIPS door de boerderij gereden. Super leuk. En we genoten enorm. Aan het einde van de dag werden Nanne, Mikk en Lani verrast met een rugtas vol leuke spulletjes.

Waar ik als moeder van Nanne een beetje gespannen de dag begon met de vragen in mij, ‘krijg ik de zorg voor Nanne geregeld? Hoe verloopt het? Gaan we de tijd wel vol krijgen? , die verdwenen zodra we aankwamen. Ondanks ik een 'control freak' ben in dit soort dingen kon ik het enorm makkelijk van me af laten glijden.

Ik kreeg heel snel door dat alles op ons tempo zou gaan, op Nanne haar tempo. Dit gaf een zeer prettig gevoel. Het draaide echt om Nanne en ons als gezin. Het was echt meer dan een Lach voor een dag. Dit was een Big Smile voor een dag.

Al met al, een zeer geslaagde dag. Waar we allemaal enorm hebben genoten. Hennie, Amber en Monique waren geweldig.

Als verrassing kregen we ook nog een fotoboek met alle foto's thuis gestuurd die Monique deze dag van ons heeft gemaakt. Hierdoor hebben we de dag nogmaals mogen beleven en kunnen we de herinneringen aan hand van foto's nog meer levend houden bij de kinderen.

Ongelooflijk bedankt voor deze topdag! Wij hebben het super fijn gehad.

Emma - augustus 2020

op .

Wij mochten als gezin met onze 3 kinderen waarvan Emma als eregast een hele bijzondere dag op Avonturenboerderij Molenwaard beleven. Eigenlijk was Emma’s wensdag begin van dit jaar gepland en zouden wij naar de musical van Sesamstraat gaan, maar die dag viel net in de coronaperiode en is daarom uitgesteld.

Met het voorstel van de Avonturenboerderij waren wij uiteindelijk heel blij. Voor ons gezin met 3 kleine kinderen van 7 jaar (Emma), 5 (Eefje) en 1 (Sam) was er geen betere bestemming geweest.

Wij werden in de ochtend opgewacht door Monique en lakei Larissa van stichting ‘Lach voor een Dag’ die ons meteen welkom lieten voelen en ons naar een speciale kamer brachten met lekkernijen en mooie aankleding. Wat ons ook meteen opviel was het bijzonder vriendelijke personeel op de boerderij. Iedereen heette ons welkom en wenste ons een leuke dag toe.

Wij kregen drinken aangeboden en bespraken wat wij die dag gingen doen. Alles kwam aan bod en al snel werd duidelijk dat wij waarschijnlijk niet aan alles toe zouden komen omdat er zoveel te doen en te zien valt op de boerderij. De hoogtepunten waren voor onze kinderen toch de shows van Fien en Teun en Peppa Pig.

Wij liepen eerst langs de dieren. Onze jongste vond de kippen fantastisch die overal vrij rondliepen maar ook het voeren van de geitjes was zowel spannend als leuk. Monique en Larissa namen de tijd om op de kinderen in te gaan en hen alles rustig te laten zien en wij als ouders hadden het gevoel het af te kunnen geven en genoten heel erg de kinderen zo te zien genieten.

Vervolgens gingen wij met de trekkers rijden. Sam die net in de autofase zit kon zijn geluk niet op. Daarnaar mochten de kinderen op een pony rijden, dat was vooral voor Eefje een bijzondere ervaring. Emma kon niet aan alle activiteiten deel nemen maar ze was heel erg op haar gemak en keek rustig rond. Het park is mooi opgezet waardoor ze niet overprikkeld raakte. Ze genoot van de zon op haar gezicht en de koele wind door haar haar.

Bij het rijden met de pony kar kon ze met papa mee op schoot en Eefje mocht de kar sturen. Sam was net aan zijn slaapje begonnen om zijn net opgedane indrukken te verwerken.

Contact

Stichting Lach voor een Dag
Postbus 146
3360 AC Sliedrecht

T. 0184 - 417 066

Een kind aanmelden? Klik hier
Voer uw naam in a.u.b.
Voer een geldig e-mailadres in a.u.b.
Invalid Input
Invalid Input
Schrijf uw bericht a.u.b.
Beveiligingscode:
Invalid Input

Vrolijke Nieuwsbrief

Voer je voornaam in

Voer je achternaam in

Voer een geldig e-mailadres is

Invalid Input