Tim - Oktober 2013

op .

Hieronder kunt u de reactie van de oma van Tim lezen, na afloop van het vrolijke moment van Tim.

'Ik kan u niet genoeg bedanken voor wat u en alle mensen eromheen voor Tim hebben gedaan. Afgelopen zaterdag heeft mijn dochter een dvd van de voorstelling gekocht. Deze heeft hij al 3 keer gekeken in 2 dagen tijd.  Hij zingt mee met de liedjes en geniet van de avonturen van Woezel & Pip. Hij heeft het vaak over de hondjes. Elke dag moet uit de boeken worden voorgelezen. Toen hij maandag uit school thuis kwam wilde hij zijn praatboek, hij wilde naar oma en weer naar Woezel & Pip.

  

Tim is heel druk en enorm blij. Hij heeft met zijn rode wangen nog heel veel naar Woezel & Pip gekeken. Meegezongen ook. Hij kon er geen genoeg van krijgen. We hebben de trailer opgezet zodat de vader van Tim ook kon kijken. Tim heeft daar 10x megablij naar gekeken. Hij wist precies wat zijn cadeaus waren en heeft de hele middag zijn handen op de knuffels gelegd. Hij lag om 17.30 uur in bed, doodmoe maar blij.

Mijn dochter vervolgde het bericht en haar woorden maakten me nog blijer dan ik al was: 'Mij heeft het veel energie gegeven, ben helemaal blij'.Dat heb ik heel erg lang niet gehoord.

Toen ik in het decor was werd ik zo blij voor Tim maar ook heel ontroerd hoe Woezel & Pip voor Tim zongen. Ook mijn dochter moest haar tranen wegslikken.

We verheugen ons op het fotoboekje. Het zal voor Tim een blijvende herinnering zijn.

Nogmaals bedankt voor alle energie en geluk die Tim en zijn directe omgeving heeft mogen ontvangen. Deze lach duurt veel langer dan 1 dag.'

Stichting Lach voor een Dag wil graag de cast van Woezel & Pip bedanken voor hun bijdrage aan deze dag.

In verband met privacy redenen is de echte naam veranderd

Vrolijke Nieuwsbrief

Voer je voornaam in

Voer je achternaam in

Voer een geldig e-mailadres is

Invalid Input