Imane - December 2013

op .

 

Zondag, 22 december 2013, was het zo ver: de prinsessendag van Imane was begonnen! Om 12:00 uur begon de dag bij het huis van Imane. Daar werden ze gastvrij ontvangen met koffie en wat lekkers. Imane was al aardig zenuwachtig en praatte vol continue over alles en nog wat mbt ‘haar’ prinsessen. Ook haar verzameling prinsessenspullen werd vol trots aan hun getoond.

Rond 12:15 arriveerde Nienke met een trolley vol make up en andere spullen om Imane te kunnen omtoveren naar een echte prinses. Imane mocht op een stoel zitten en vlot ging Nienke aan de slag met de krultang om ontzettend mooie pijpenkrullen te maken. Daarna volgde wat make up. Als kers op de slagroomtaart mocht Imane tenslotte een schitterende, roze prinsessenjurk met allerlei mooie glimmertjes erop aan trekken! Ook een kroontje ontbrak natuurlijk niet!

Om klokslag 14:00 uur arriveerde de limousine (een grote witte Amerikaanse wagen) inclusief een lakei van het koninkrijk van Assepoester! Het hele gezin werd hartelijk ontvangen en mochten vervolgens plaatsnemen in de mooie auto. Ook het buurmeisje van Imane mocht mee.

Op naar Hilversum! Naar het theater!

Daar aangekomen werd de rode loper uitgelegd en mocht Imane, met haar gezin en buurmeisje, als een echte prinses over de rode loper naar binnen. Daar bracht de lakei het gezin naar het balkon op de eerste verdieping. Deze was speciaal voor haar gereserveerd. Er hing zelfs een slinger met ‘droomdag Imane’! Eenmaal plaatsgenomen was er voor iedereen een high frisdrank klaargezet om lekker te genieten. Een grote bonboniere vol met lekkers, van koeken tot spekjes en lekkere frisdranken. Alles mocht op!

Om 16:00 uur begon de voorstelling van Assepoester. De lakei bracht ons allemaal naar de eerste rij zodat we het beste uitzicht hadden van iedereen! De voorstelling duurde zo’n 1,5 uur en was ontzettend leuk. Imane zong mee, danste vanaf haar stoel soms mee en was vol bewondering van het avontuur van Assepoester! Iedereen genoot ontzettend!

Na afloop werden we weer begeleid naar het balkon terug. Daar volgde opnieuw een grote verrassing: Het hele gezin krijgt toegangskaartjes voor de Efteling om de prinsessendag nog mooier te maken! Daarna kwamen alle acteurs en actrices langs bij Imane om haar gedag te wensen en met haar op de foto te gaan. De ene foto was nog leuker/mooier dan de ander. Wat een aandacht! Tenslotte mocht het hele gezin mee met de cast naar het decor van het theaterstuk. Onderweg hier naar toe mochten de kinderen nog een lekkere grote lolly uitzoeken bij de snoepkraam. Bij het decor mocht Imane de ‘balkonscene’ na doen waarbij ze als een echte prinses de trap af liep en iedereen in een grote buiging voor de prinses klaar stond! Hoe mooi kan het leven van een prinses zijn.

Inmiddels had iedereen wel lekkere trek gekregen en werd er pizza gegeten met een drankje. Imane kreeg een cadeaupakket van het theater met allerlei dvd’s en prinsessenspulletjes. Toen de buikjes vol waren vertrok het gezin weer met de limousine naar huis om er hopelijk met veel plezier nog naar terug te kunnen kijken!

Stichting Lach voor een Dag wil graag visagist Nienke Mijnster, lakei Marisa van der Meer, de cast van Assepoester de Musical en Royal Vip Service bedanken voor hun bijdrage aan deze dag.

Vrolijke Nieuwsbrief

Voer je voornaam in

Voer je achternaam in

Voer een geldig e-mailadres is

Invalid Input