Jill - januari 2019

op .

Op woensdag 2 januari om half één stopt er een limousine voor de deur bij Jill. Haar Lach voor een Dag gaat beginnen.

Lakei Bas neemt ons over de rode loper mee in de auto, waar we heerlijke champagne krijgen.
We stoppen voor het theater en worden ontvangen door Diana. Samen met lakei Bas gaan we naar binnen om lekker koffie, thee en limonade te drinken en heerlijk taart en enorm veel snoepjes te eten. Dan krijgt Jill haar VIP-behandeling. Ze wordt geschminkt, krijgt de mooiste jurk aan en wordt zo om getoverd tot een kleine zeemeermin.

Voordat de show begint mogen we met z`n allen even achter de schermen kijken om de cast te zien en er een mooie foto van te maken. De show begint en wat een feest! Een feest voor Jill maar ook voor papa, mama, opa en oma. We luisteren, we lachen en klappen.
Als de voorstelling voorbij is komt de crew nogmaals bij Jill kijken en praten en ontvangt zij prachtige cadeaus. Daarna is het tijd voor de volgende verrassing.
We stappen met lakei Bas weer in de limousine en stappen bij restaurant De Beren weer uit.
Wat is er nou mooier dan eten bij de Beren?! Jill houdt hiervan. Jill heeft heerlijk genoten van al het lekkers. En als toetje was er een super mooi bord versierd met een chocolade-zeemeermin.

Na het eten worden wij weer naar huis gebracht in de grote auto met chauffeur Piet. Het was een waanzinnige dag niet alleen voor Jill maar ook voor mama, papa, opa en oma. Wij willen dan ook iedereen die vrijwillig mee hebben gewerkt zoals Bas de lakei, Diana, Piet de chauffeur en de juffrouw die haar jurk heeft genaaid ontzettend bedanken voor deze onvergetelijke dag.
Bedankt, jullie zijn toppers!Jill foto wensdag

Contact

Stichting Lach voor een Dag
Postbus 146
3360 AC Sliedrecht

T. 0184 - 417 066

Een kind aanmelden? Klik hier
Voer uw naam in a.u.b.
Voer een geldig e-mailadres in a.u.b.
Invalid Input
Invalid Input
Schrijf uw bericht a.u.b.
Beveiligingscode:
Invalid Input

Vrolijke Nieuwsbrief

Voer je voornaam in

Voer je achternaam in

Voer een geldig e-mailadres is

Invalid Input