Yun en En-Ping - januari 2019

op .

Het was een gewone zondag in huize Kloosterman. En-Ping & Yun hadden grootse plannen gemaakt om hun Lego spel op de ps4 uit te spelen die middag… maar dat liep even anders!
Om 13.00 uur werd er op de deur geklopt en toen de jongens open deden stonden daar ineens een vrolijke lakei en een nette meneer in een chique pak. De jongens kregen te horen dat ze hun jassen en schoenen aan moesten doen en voor we het wisten stonden we nog een tikkeltje beduusd oog in oog met een prachtige limousine, de chique geklede meneer bleek dus een chauffeur te zijn. De bestemming was voor de jongens nog een verrassing maar in de limousine hebben ze zich uitstekend vermaakt met het eten van snoepjes, het drinken van kinderchampagne en het kijken van dvd’s.

Na een uurtje rijden kwamen we aan bij het Orpheus theater in Apeldoorn alwaar de rode loper al uit lag. We zagen posters van de musical ‘De Kleine Z eemeermin’ en wat bleek? We mochten naar deze musical! Als ware VIP’s werden we ontvangen in het theater. We namen plaats in een speciaal voor ons afgehuurde ruimte waar een tafel stond met een mooie slagroomtaart, snoepjes maar ook lekkere gezonde dingen. De jongens moesten vervolgens even met Jet mee want ze werden omgetoverd tot prinsen!! Wat zagen ze er mooi uit in hun prinsenpak, wauw!

Terwijl we aan tafel gezellig aan het kletsen (en smullen) waren werden we verrast met de komst van goochelaar Marc, hoe leuk is dat. We genoten enorm van de (hilarische) goocheltrucs en het ene moment zaten we compleet flabbergasted te kijken van ‘hoe dan?’ en het volgende moment hadden we de tranen over de wangen lopen van het lachen… we hebben ons geen minuut verveeld.  Lees meerYin en En Ping foto castcombi

En toen ineens was daar een volgende verrassing! We mochten nog voor de musical begon even op het podium kijken en de cast ontmoeten. En-Ping & Yun zijn niet gauw verlegen maar dit was toch wel een momentje waar ze wat stil van werden.

Daarna hebben we genoten van een gewèldige musical. Ook hier zaten we ademloos te kijken en hadden we af en toe de tranen over onze wangen van het lachen.
Na de musical gingen we terug naar onze VIP ruimte waar we nog wat goocheltrucs geoefend hebben tot het moment dat de cast op bezoek kwam. Dit was toch wel een bijzonder moment, zo dichtbij de mensen die zojuist nog op het podium stonden. En-Ping & Yun werden verblijd met leuke cadeaus, lieve woorden en handtekeningen. Er werd nog een leuke groepsfoto gemaakt en toen was het tijd om te gaan maar we gingen nog niet naar huis gelukkig!

We gingen met de limousine naar de Mac Donalds en dit was het meest unieke Mac Donalds bezoek ooit voor ons haha. Ook hier hadden we (naast een hoop bekijks) een eigen ruimte. We hebben heerlijk gegeten en de jongens hebben zelfs een diploma ijstappen behaald. En toen was het toch echt tijd om naar huis te gaan. En-Ping heeft goocheldvd’s gekeken op de terugweg, Yun lag overdwars op de grond in de limo half te slapen en papa mama en oma zaten lekker na te genieten.

Het was echt absoluut een fantastische dag!! We hebben met zijn allen zó ontzettend gelachen en genoten. We zijn enorm in de watten gelegd met zijn allen en het ontbrak ons aan niets. Het was een dag met een gouden randje, een dag om nooit meer te vergeten en een dag waar we nog dagelijks aan terug denken met een grote lach op ons gezicht! Heel hartelijk dank aan alle lieve mensen die deze dag mogelijk hebben gemaakt

Contact

Stichting Lach voor een Dag
Postbus 146
3360 AC Sliedrecht

T. 0184 - 417 066

Een kind aanmelden? Klik hier
Voer uw naam in a.u.b.
Voer een geldig e-mailadres in a.u.b.
Invalid Input
Invalid Input
Schrijf uw bericht a.u.b.
Beveiligingscode:
Invalid Input

Vrolijke Nieuwsbrief

Voer je voornaam in

Voer je achternaam in

Voer een geldig e-mailadres is

Invalid Input