Luca - januari 2019

op .

Op zondag 20 januari was Luca zijn wensdag. Luca wist van niets, mama een beetje en papa wist ook van niets. Dit maakte het des te leuker. Alleen wisten we dat we om 11:00 uur klaar moesten staan en toen verscheen er in ons kleine straatje een hele grote mooie Limousine.Daar stapte Lakei Marc uit en chauffeur Martin. De rode loper lag uit en daar begon een dag die we nooit meer zullen vergeten.
Eenmaal in de limousine deed Marc (die bleek goochelaar te zijn) zijn eerste trucje wat gaaf!! De toon was gezet, dit werd een top dag. We werden naar Haarlem ontvoerd, daar aangekomen en mama letterlijk de limo uit rolde (de champagne was toch echt kinderchampagne?) werden we opgewacht door Diana.

We gingen de schouwburg in en daar wachtte ons een tafel vol veel te veel lekkers van cupcakes tot chocolade tot poffertjes en heerlijk belegde broodjes. Marc googelde er rustig op los en Luca werd verrast met een baseballpet met zijn naam. Daarna gingen we een rondje door het theater om zo met de cast van de kleine zeemeermin op het podium te belanden. Dat was zo cool met zijn allen op de foto. Als echte vips. Grote lol daar om de goocheltruc van Marc.

Daarna genoten we van de voorstelling. Wat hebben we gelachen echt geweldig. Daarna gingen we terug naar onze eigen ruimte waar Marc ging goochelen en ballonnen ging toveren met Diana, Luca kreeg een tattoo en daar kwam ook nog een geweldige taart van Titus en Fien. Ook kwamen alle castleden gezellig langs met een zak met cadeaus. Zo gaaf !!!!

We werden hierna naar huis gebracht met de Limo. Grote dank aan Martin! Grote dank aan Diana en Marc. Jullie zijn Toppers!
Een dag om nooit te vergeten! Dank!!!Luca foto small

Contact

Stichting Lach voor een Dag
Postbus 146
3360 AC Sliedrecht

T. 0184 - 417 066

Een kind aanmelden? Klik hier
Voer uw naam in a.u.b.
Voer een geldig e-mailadres in a.u.b.
Invalid Input
Invalid Input
Schrijf uw bericht a.u.b.
Beveiligingscode:
Invalid Input

Vrolijke Nieuwsbrief

Voer je voornaam in

Voer je achternaam in

Voer een geldig e-mailadres is

Invalid Input