Thijs - Juni 2019

op .

Op 1 juni was het zover,na al twee dagen erg slecht geslapen te hebben van de zenuwen stonden Thijs en Yentl al vroeg zenuwachtig naast hun bed.
‘Vandaag is mijn wensdag en de limousine komt mij zo halen’, Thijs bleef het maar herhalen.
En inderdaad precies kwart voor negen ging de bel en stonden lakei Danielle en de chauffeur van de limousine ons op te wachten, de rode loper lag uit en na een korte kennismaking gingen we op weg naar pretpark De Julianatoren. Thijs en Yentl keken hun ogen uit en snoepten er lekker op los in de linousine en na ongeveer een uurtje rijden kwamen we aan op de Julianatoren.

Daar stond Monique ons al op te wachten de rode loper ging weer uit en Thijs opende de poort zodat Yentl Oma, Opa en mama naar binnen konden.We werden naar een speciale tafel geleid vol met verrassingen, cadeaus en een overheerlijke taart!! De taart bleef niet lang heel en daarna stapte Thijs met een dikke smile in de eerste atractie, de Dino tour.
Doordat we een bandje hadden met VIPs er op mochten we overal voor en hoefden we nergens te wachten! Vele attracties volgden en Thijs en Yentl genoten zichtbaar.

Na een lekker hapje en drankje wandelden we naar de show waar Thijs, Yentl en lakei Daniëlle op de eerste rij mochten zitten. Na de show volgde er een knuffel, een high five en een foto, wat ontzettend spannend was. Ook bezochten we de Cas de Ranger show waarbij mama moest strijden voor de stoerste mama titel en we twee prachtige tassen met cadeaus kregen. Na wat foto s ging Cas nog even mee het park in en vlogen we twee rondjes in de vliegende muizen wat Thijs geweldig vond.

Lees meerThijs collage

 

En toen kwam er toch wel een einde aan de prachtige dag .Nog even glijden en de toren beklimmen en toen naar het restaurant voor de laatste verrassing een meet en greet met Meneer Kaasschaaf en Mevrouw Suikerspin. En weer waren er cadeaus! Na een laatste foto liepen we terug naar de limousine. In een kort uurtje reden we terug naar Amsterdam waar het nagenieten kon beginnen.

Het is nu een paar dagen geleden en nog altijd wordt er gepraat over de limousine, er wordt gespeeld met het prachtige meneer Kaasschaaf pak, en de foto’s en filmpjes worden steeds opnieuw bekeken
Wij willen nogmaals iedereen die Thijs zijn wensdag mogelijk heeft gemaakt heel hartelijk bedanken. Wij zullen dit nooit vergeten!

Contact

Stichting Lach voor een Dag
Postbus 146
3360 AC Sliedrecht

T. 0184 - 417 066

Een kind aanmelden? Klik hier
Voer uw naam in a.u.b.
Voer een geldig e-mailadres in a.u.b.
Invalid Input
Invalid Input
Schrijf uw bericht a.u.b.
Beveiligingscode:
Invalid Input

Vrolijke Nieuwsbrief

Voer je voornaam in

Voer je achternaam in

Voer een geldig e-mailadres is

Invalid Input