Angie - mei 2019

op .

Het was reuze spannend, de meiden waren al vroeg wakker. Er stond ze een grote verrassing te wachten vandaag, wat zou het toch zijn?  De deurbel ging en daar stonden Piet de lakei en Gerard de chauffeur op de stoep met daarachter een mega grote limousine van de Stichting Lach voor een Dag. Of we mee wilden gaan. Nou daar hadden de dames wel zin in. 

Na een relaxte rit in de limousine met veel snoep en ook kinderchampagne kwamen we aan bij de Koningin Julianatoren. "Ohhhhh, dit is leuk!" riepen de meiden vanuit de wagen.Onder toeziend oog van veel andere bezoekers liepen we over de rode loper het park in.Daar stonden Henriëtte en Michel voor ons klaar met de fotocamera's in de aanslag. Eerst konden we even bijkomen in het restaurant met een lekker taartje en iets te drinken.

Meneer Kaasgaaf heette ons welkom en we kregen een VIP bandje om dat als snel " het voordringbandje" genoemd werd. Want behalve onbeperkt drinken en snoepen mochten we ook overal de rij overslaan. We hebben heerlijk gestruind door het park en de meiden hebben naar hartenlust kunnen genieten van alle attracties. Vlinder had een klik met Gerard en zij renden van de ene naar de andere spannende attractie. 

Angie kreeg zelfs Michel zover twee rondjes in de achtbaan mee te rijden, nadat ze zelf de stap had durven zetten. En zelfs Henriëtte ging mee op een paard in de carrousel. 

Lakei Piet hield de wacht en moest tussendoor af en toe met een kindje op de foto, want hij zag er prachtig uit. Aan het einde van de middag hielden we nog een watergevecht in de rubberen bootjes. 

Tot slot kregen de meiden nog een gevulde tas met cadeautjes van mevrouw Suikerspin en meneer Kaasgaaf. Het kon niet op allemaal. Het was een GEWELDIGE en ONVERGETELIJKE ervaring! 

Bedankt Koningin Julianatoren, bedankt Van Hoorne Entertainment en bedankt Stichting Lach voor een Dag.collage wensdag

Contact

Stichting Lach voor een Dag
Postbus 146
3360 AC Sliedrecht

T. 0184 - 417 066

Een kind aanmelden? Klik hier
Voer uw naam in a.u.b.
Voer een geldig e-mailadres in a.u.b.
Invalid Input
Invalid Input
Schrijf uw bericht a.u.b.
Beveiligingscode:
Invalid Input

Vrolijke Nieuwsbrief

Voer je voornaam in

Voer je achternaam in

Voer een geldig e-mailadres is

Invalid Input