Djennah, Ayla en Mats - juni 2019

op .

Donderdag 13 juni was het zover….
De wensdag van Djennah, Ayla en Mats uit het Sophia kinderziekenhuis. Wat was het genieten en wat was het een verrassing keer op keer. De wensdag was zeer last minute geregeld, maar alles was tot in de puntjes verzorgd.
De dag begon al goed, alle drie de kindjes hadden er super veel zin in, het weer zat mee en de stemming zat er al gauw goed in.
Het wachten was op de taxi…. Het duurde even, maar wat er toen de bocht om kwam rijden vergeten we niet snel meer. Een mooie witte limousine, speciaal voor ons allemaal. Hoe gaaf is dat?!

Het was even stoeien om alle kinderstoeltjes op hun plek te krijgen maar daarna kon het feest beginnen en gingen we op weg naar Avonturenboerderij Molenwaard in Groot-Ammers. De aankomst was fantastisch… de zon kwam door de wolken heen, familieleden die mee waren stonden klaar en er stonden drie mooie vrolijke lakeien klaar. We werden werkelijk in alles voorzien. Er stond een mooi gedekte tafel klaar, naambordjes, veel snoepjes en we kregen een heerlijk sapje met een stukje taart. En dat was nog maar het begin.groepsfoto Djennah Ayla en Mats

Het één en ander werd ons verteld hoe de dag eruit zou zien en wat we konden verwachten maar we moesten ons vooral ontspannen, ons laten verrassen en gewoon echt even genieten. Even geen ziekenhuiszorgen. Daar had Diana samen met haar lakeien wel voor gezorgd. Als eerste gingen we wat diertjes opzoeken, de kindjes genoten zienderogen. Alleen de buitenlucht was al heerlijk en deed ons allemaal goed.

Daarna stond er een leuke show van Fien en Teun op het programma. De muziek werd speciaal voor ons wat aangepast en zo kon er heerlijk meegedanst worden door de drie kleintjes. En eerlijk is eerlijk, ook voor de mama’s (tantes, oma’s en de verpleging) was het echt genieten. Daarna was het alweer lunchtijd, dus even een lekker hapje gegeten en weer gauw terug naar buiten.

We hadden de helft nog niet gezien. We konden o.a. geitjes aaien, bij de biggetjes kijken en paardjes kammen. Het was geweldig. Richting de middag was er nog een leuke show van Mike en Molly, de schaapjes, en toen was de tijd alweer gekomen om gedag te zeggen.

Maar niet zonder nog een laatste verrassing. Een tasje vol met leuks. Voor alle drie de kindjes. Een echte Fien en Teun pop, een mooie knuffel en nog veel meer moois, we genieten hier nog iedere dag van.

Voor iedereen die dit heeft mogelijk gemaakt met in het bijzonder de verpleging van het Sophia en Diana voor alle goede zorgen, het was echt een fantastische dag. Een wensdag die je voor iedereen wenst.

En ik denk dat ik namens iedereen kan spreken dat we echt, echt, maar dan ook echt onwijs hebben genoten met zijn allen.

Het was een dag met een gouden randje, bedankt. 

Contact

Stichting Lach voor een Dag
Postbus 146
3360 AC Sliedrecht

T. 0184 - 417 066

Een kind aanmelden? Klik hier
Voer uw naam in a.u.b.
Voer een geldig e-mailadres in a.u.b.
Invalid Input
Invalid Input
Schrijf uw bericht a.u.b.
Beveiligingscode:
Invalid Input

Vrolijke Nieuwsbrief

Voer je voornaam in

Voer je achternaam in

Voer een geldig e-mailadres is

Invalid Input