Robin - Juni 2019

op .

8 juni was het zo ver, Robin kreeg een wensdag aangeboden door Stichting Lach voor een Dag of eigenlijk dag en nacht!

Vrijdagmiddag werden we ontvangen op recreatiepark De Boshoek in Voorthuizen waar we mochten overnachten. Zaterdagochtend was daar een heerlijk ontbijt voor ons geregeld waarna we in de auto stapten richting De Julianatoren.

Daar aangekomen werden we enthousiast ontvangen door de mensen van Stichting Lach voor een dag, Sandra, Roelina, Flavia en Lakei Daniëlle. Bij de poort stond ook Meneer Kaasgaaf op ons te wachten en Robin mocht samen met de Lakei de poort openen. In het begin was al die aandacht toch echt wel even spannend maar al snel had Robin kennis gemaakt met iedereen en was het helemaal oké !

Na het ontvangst met wat drinken en een heerlijk taartje gingen we het park in, samen met de Lakei in de attracties en ook later op de dag nog samen met meneer Kaasgaaf in de achtbaan, Robin heeft genoten. Van mevrouw Suikerspin kreeg Robin een heerlijke Slushpuppy en een mooie regenbooglolly en na het theater mochten we nog met iedereen op de foto.

Er was de hele dag eten en drinken voor ons en alles werd voor ons geregeld. Ook als we als gezin in een attractie wilde was er goede oppas voor de Hulphond van Robin, Isa en voor Bas de knuffel. Echt overal werd om gedacht. Ook zo fijn dat de hele dag foto's zijn gemaakt zodat we als gezin ook regelmatig kunnen teruggenieten van de foto's waar we met elkaar op staan! De wensdag was voor Robin maar ook Janieck de oudere broer van Robin werd in het zonnetje gezet en kreeg leuke cadeautjes.

Na een prachtige dag vol bijzondere gebeurtenissen, lekkers en cadeaus gingen we aan het einde van de dag nog even met iedereen eten, ook kwamen meneer Kaasgaaf en mevrouw Suikerspin nog even kletsen. Hierna was het tijd om heel moe maar enorm voldaan afscheid van iedereen te nemen.

Lieve mensen van Stichting Lach voor een Dag en De Julianatoren bedankt voor dit alles, het was enorm genieten. Mooi om te zien hoe jullie je als vrijwilligers inzetten om zo'n dag te organiseren en hoe betrokken jullie zijn!

Thuis gekomen hebben we Robin naar bed gebracht, zijn laatste vraag van deze dag was " Mama waarom heet het eigenlijk lach voor een dag? Als ik aan vandaag terug denk kan ik nog wel een jaar lachen" dit zegt denk ik voldoende over wat voor positieve bijdrage een dag van deze Stichting levert aan kinderen zoals Robin maar ook aan de rest van het gezin!collage Robin

Contact

Stichting Lach voor een Dag
Postbus 146
3360 AC Sliedrecht

T. 0184 - 417 066

Een kind aanmelden? Klik hier
Voer uw naam in a.u.b.
Voer een geldig e-mailadres in a.u.b.
Invalid Input
Invalid Input
Schrijf uw bericht a.u.b.
Beveiligingscode:
Invalid Input

Vrolijke Nieuwsbrief

Voer je voornaam in

Voer je achternaam in

Voer een geldig e-mailadres is

Invalid Input