Mike - Juli 2019

op .

23 juli was het zover, we zouden iets leuks gaan doen met opa & oma. Mike was dan ook erg onder de indruk van de limousine voor de deur, met chauffeur Pieter en lakei Ashley. Onderweg naar pretpark De Julianatoren een dvd gekeken en snoepjes gegeten. Eenmaal aangekomen in de Julianatoren werden we opgewacht door Sandra en Flavia. Nadat er foto's gemaakt zijn, kreeg Mike de sleutel van de poort om hem open te draaien. Wat een eer, hij leek wel een BN’r. We werden naar een tafel begeleid die vol stond met gebakjes en super mooi versierd was.
Wat gedronken en gekletst,we kregen een VIP- bandje om en ineens stonden meneer Kaasgaaf en mevrouw Suikerspin bij ons naast de tafel. (Een kippenvel momentje)

Mike kreeg een onwijs gaaf meneer kaasgaaf pak, wat helemaal op maat gemaakt is. Echt super gaaf! Helaas was het erg warm (33 graden) om het pak aan te trekken. Eenmaal in het park, kreeg Mike overal voorrang bij de attracties. Dat was heel raar, dat was hij niet gewend. We zijn in heel veel attracties geweest, de voorstelling van Sesamstraat gekeken, en ook werden we goed verzorgd met eten en drinken.
Om 16.15 uur werden we weer verwacht bij de mooi versierde tafel door meneer Kaasgaaf en mevrouw Suikerspin, wat is Mike verwend met cadeautjes , hij leek wel jarig! Zelfs zijn zus Kayleigh kreeg een tas met mooie cadeautjes. Overweldigend! Alle indrukken hebben veel bij Mike gedaan. Lees meer
collage Mike

 

We besloten om lekker te gaan eten, het eten was besteld, Mike wilde nog graag 1 keer in de botsauto's, zo gezegd zo gedaan. Eenmaal terug werd het eten geserveerd, wat een volle borden waren dat, maar wat was het heerlijk. Eenmaal op de terug weg naar huis nog een dvd gekeken, nog een paar snoepjes gegeten, nagekletst en genoten van deze bijzondere dag. Het was een dag om nooit te vergeten!

Wij willen iedereen bedanken die deze wensdag voor Mike heeft mogelijk gemaakt! Ook willen wij chauffeur Pieter, lakei Ashley, organisator Sandra en Paparazzi Flavia ontzettend bedanken voor deze dag dat jullie onze vrijwilligers waren!

Contact

Stichting Lach voor een Dag
Postbus 146
3360 AC Sliedrecht

T. 0184 - 417 066

Een kind aanmelden? Klik hier
Voer uw naam in a.u.b.
Voer een geldig e-mailadres in a.u.b.
Invalid Input
Invalid Input
Schrijf uw bericht a.u.b.
Beveiligingscode:
Invalid Input

Vrolijke Nieuwsbrief

Voer je voornaam in

Voer je achternaam in

Voer een geldig e-mailadres is

Invalid Input