ylana - July 2019

op .

Hoi ik ben Ylana en ik wil jullie graag vertellen over mijn bijzondere dag.
Om half 8 komt mama mij wakker maken. Ik heb nog geen idee wat voor dag het is vandaag. Totdat mama naast mij komt liggen en mij vertelt dat we om 9 uur opgehaald worden. Ik ‘vraag wie dan mama?’ Dat weet mama ook niet dus een echte verrassing.

We zitten om kwart voor 9 uit het raam te kijken. En jawel om 9 uur rijdt er een limousine de straat in, mama schrikt en ik begin te glunderen! Daar staan Lakei Bas en chauffeur Jan. De rode loper word uitgelegd en samen met mijn papa en mama gaan we de limousine in. Lakei Bas vertelt aan mij dat we naar Fien en Teun gaan. Stiekem wisten papa en mama dat al. In de limousine, als we er bijna zijn, knallen we de champagne open en vertelt Bas dat ik vandaag de baas ben!

Eenmaal aangekomen worden we opgewacht door Diana en Joke. Het is al meteen gezellig, een aparte ruimte is ingericht voor mij, er staat zelfs een taart en cakejes met mijn naam erop. Diana heeft speciaal chocomel gehaald voor mij dat drink ik heel graag.

We gaan naar de ochtendopening van de boerderij door Fien en Teun. Daar geef ik hun een dikke knuffel en een high 5. We hebben zelfs een foto gemaakt. We gaan het park verkennen. Er is van alles te doen en ik mocht echt heel de dag zeggen wat ik wilde doen! Paardje rijden, en ik mocht zelfs een paardje borstelen met Patrick wat was dat spannend!
We hebben geluncht met tosti’s, maar mijn taartje vond ik toch lekkerder!

Om 15:00 uur nog naar de Fien &Teun show en daarna mocht ik zelfs op het podium op de foto hoe cool was dat! Daarna hebben we heerlijk frietjes gegeten en als kers op de taart kwamen Fien en Teun nog een tas vol kadootjes brengen! We zijn zo in de watten gelegd en voor even was ik niet ziek en hoefde ik niks anders te doen dan te genieten! Geen lach voor een dag maar voor weken! Zelfs maanden!

Moe maar voldaan ging ik met papa en mama in de limousine naar huis!  Wat hebben papa, mama en ik genoten van deze hele bijzondere dag! Samen met Diana, Joke, lakei Bas en chauffeur Jan!
Dikke knuffel van Ylanaylana collage

Contact

Stichting Lach voor een Dag
Postbus 146
3360 AC Sliedrecht

T. 0184 - 417 066

Een kind aanmelden? Klik hier
Voer uw naam in a.u.b.
Voer een geldig e-mailadres in a.u.b.
Invalid Input
Invalid Input
Schrijf uw bericht a.u.b.
Beveiligingscode:
Invalid Input

Vrolijke Nieuwsbrief

Voer je voornaam in

Voer je achternaam in

Voer een geldig e-mailadres is

Invalid Input