Alyssa en Hailey - juli 2019

op .

De dag begon al vroeg op zaterdag 6 juli, want we moesten samen met opa en oma's al vroeg klaar staan voor de wensdag van Hailey en Alyssa. Prachtig op tijd werd er een limousine voor gereden en de rode loper uitgelegd door chauffeur Piet en lakei Piet. Een geweldige dag kon beginnen!

Na een ietwat toeristische route was het welkom bij Koningin Julianatoren zeker niet minder warm. Hier stond al een heel welkomstcomité klaar bestaande uit Diana, fotografe Joke en als verrassing ook verpleegkundige Caroline.
Al die aandacht vond Hailey wel even spannend, maar na vijf minuten liep ze al hand in hand met Diana mee het restaurant in. Aldaar aangekomen zagen we twee mooie jurkjes én een heerlijke taart klaar staan. Onze diva Hailey vond het helemaal niet erg om haar mooie Juliajurk gelijk uit te testen!

Na de taart te hebben opgesmuld was het tijd voor de attracties in het park en nog meer stiekem gesmikkel. Vliegen in de olifantjes en helikopters, super hoge glijbanen, het reuzenrad, de botsauto's, de draaimolen, de verjaardagsshow van Jul, het was allemaal even prachtig en wat zagen we Hailey genieten als center of attention! De tijd vloog wel voorbij en voor we het wisten was het alweer tijd voor het avondeten.

Met de buikjes goed gevuld namen we afscheid van de lieve dames, waarna Piet en Piet ons weer veilig naar huis hebben gebracht. Van de terugweg weten Hailey en Alyssa niets, want die hadden beiden de hele weg hun ogen dicht...
De dag zelf zal voor altijd een mooie herinnering blijven, ook dankzij het mooie fotoboek.

Wat kan een groep fijne mensen en een leuke setting toch veel betekenen. Sinds ons verblijf in het ziekenhuis zijn wij zoveel vrijwilligers tegengekomen die echt een verschil maken door belangeloos liefde en warmte te geven aan de gezinnen die een moeilijke tijd doorgaan.
Deze dag met deze fijne mensen, mogelijk gemaakt door Stichting Lach Voor Een Dag, is echt goud waard en we weten niet hoe we jullie kunnen bedanken.
Bij deze probeer ik het toch: heel erg bedankt namens ons allemaal!collage Alyssa en Hailey

Contact

Stichting Lach voor een Dag
Postbus 146
3360 AC Sliedrecht

T. 0184 - 417 066

Een kind aanmelden? Klik hier
Voer uw naam in a.u.b.
Voer een geldig e-mailadres in a.u.b.
Invalid Input
Invalid Input
Schrijf uw bericht a.u.b.
Beveiligingscode:
Invalid Input

Vrolijke Nieuwsbrief

Voer je voornaam in

Voer je achternaam in

Voer een geldig e-mailadres is

Invalid Input