Jayden - september 2019

op .

Vandaag 8 september 2019 Jayden. Een hele bijzondere dag voor mijn zoontje.

Wij zijn vandaag letterlijk in het zonnetje gezet. Wat normaal gewoon een huisbezoek was voor een kopje koffie die mijn broer bij mij deze dag zou doen liep heel anders. Er stond een limousine voor onze deur als een verrassing om ergens naar toe te gaan. Onwijs gaaf natuurlijk, zo’n verrassing. Ik had geen idee waar we naar toe gingen.

We kwamen uit bij De Julianatoren, een heel leuk kinderpretpark. Daar stond Diana van de Stichting ons op te wachten. Zij heeft alles geregeld en zo lief georganiseerd. We hadden een supermooie taart en donuts, allemaal lekkers. Ook kregen we bandjes om als V.I.P, zodat we echt konden genieten van deze bijzondere dag.

Jayden is echt in het zonnetje gezet. Ik had eigenlijk nog niet van deze stichting gehoord, tot ik er nu zelf mee in aanraking ben gekomen. Ik vind deze stichting enorm goed en heel liefdevol, er word echt aandacht gegeven en zeker door Diana. Haar moet ik nogmaals bedanken, zij heeft deze dag voor mijn zoontje gedaan met heel veel liefde.

Bedankt Diana voor deze mooie dag, wij hebben zeker genoten van deze mooie dag, een dag om niet te vergeten, een dag met een mooie lach! Jayden collagefoto

Contact

Stichting Lach voor een Dag
Postbus 146
3360 AC Sliedrecht

T. 0184 - 417 066

Een kind aanmelden? Klik hier
Voer uw naam in a.u.b.
Voer een geldig e-mailadres in a.u.b.
Invalid Input
Invalid Input
Schrijf uw bericht a.u.b.
Beveiligingscode:
Invalid Input

Vrolijke Nieuwsbrief

Voer je voornaam in

Voer je achternaam in

Voer een geldig e-mailadres is

Invalid Input