Thijs - september 2019

op .

‘De glimlach van een kind’
Onze vriendin had ons als gezin opgegeven bij Stichting Lach voor een Dag. Voor de zomervakantie werden we benaderd door Monique, vrijwilligster van de stichting. Zij mocht een wensdag organiseren voor onze zoon Thijs.  Thijs koos voor een dagje Julianatoren en nam zijn vader, moeder en zus mee.

Op 7 september werden we in de ochtend verwacht bij pretpark De Julianatoren. Daar stond Monique met Bas, de Lakei, ons op te wachten. Als een echte directeur mocht Thijs het hek openen van Julianatoren.

Binnen was een tafel voor ons gereserveerd. Er stond een heerlijke taart voor ons klaar. We kregen VIP-bandjes en dat betekende dat we alles mochten bestellen wat we wilden. Thijs mocht alles wat hij die dag graag wenste, Bas de lakei regelde het. Thijs kreeg ook nog een tasje met kadootjes en het pak van meneer Kaasschaaf.  Thijs en zijn zus hebben enorm genoten van die dag. De achtbaan was voor Thijs het leukste, hij kon er geen genoeg van krijgen. Daarna hebben we als afsluiting heerlijk een nachtje in een hotel overnacht!

Als ouders hebben we enorm genoten van de glimlach op het gezicht van Thijs de hele dag door! Zo mooi om te zien dat Thijs en zijn zus lekker genieten op zo’n dag. Als verrassing kregen we een paar dagen later een fotoboek van de wensdag en daar stond als laatste de volgende spreuk in: ‘Een lach is in een flits voorbij, maar de herinnering eraan blijft altijd’.

We zijn enorm dankbaar dat Stichting Lach voor een Dag deze wensdag heeft georganiseerd. De herinnering aan deze dag blijft voor altijd! foto Thijs Steenbergen

Contact

Stichting Lach voor een Dag
Postbus 146
3360 AC Sliedrecht

T. 0184 - 417 066

Een kind aanmelden? Klik hier
Voer uw naam in a.u.b.
Voer een geldig e-mailadres in a.u.b.
Invalid Input
Invalid Input
Schrijf uw bericht a.u.b.
Beveiligingscode:
Invalid Input

Vrolijke Nieuwsbrief

Voer je voornaam in

Voer je achternaam in

Voer een geldig e-mailadres is

Invalid Input