Milou - september

op .

Wat een fantastische dag hebben wij mogen beleven dankzij de stichting! Milou werd vandaag alweer 5 en wat voelde ze zich een koningin de hele dag! We werden opgehaald door de toeterende limo van stichting Lach voor een Dag en door de twee lakeien Amber en Bas.
Ook onze chauffeur Luuk was van de partij.

Onderweg vond Milou het eerst wel spannend maar toen we eenmaal even in de limo zaten kwam ze gelukkig los en ging ze lekker uit het raam kijken, heel veel snoepjes eten en hebben we genoten van de kinderchampagne. Toen we er bijna waren werd Milou zo enthousiast dat ze het uitgilde van enthousiasme.

We kwamen aan bij het park en iedereen wilde kijken wie er nou uit die mooie lange auto zou stappen. Nou koningin Milou kwam en ze voelde zich écht een koningin ontvangen door de enthousiaste Diana. Via de rode loper mochten we het park in en werden we eerst naar een speciale tafel begeleid waar een grote verassing klaar stond voor haar. De mensen van de Julianatoren en Lach voor een Dag hadden een hele mooie roze verjaardagstaart klaargezet en er lagen superveel snoepjes klaar, waar ze natuurlijk uitgebreid van had gegeten en gesnoept. Dat was nog maar het begin want ze kreeg ook nog een hele mooie Julia jurk een strik en een tas vól cadeautjes! Lees meerMilou collage

Na even binnen gespeeld te hebben gingen we het park verkennen en hebben we genoten van het reuzenrad, de helikopters, safari autootjes, een paar flinke draaien aan het muis van fortuin en nog veel meer andere attracties en speelplekken op het park.

Tussendoor hoorde het er natuurlijk een beetje bij om haar buik vol met snoep nog meer te vullen met suikerspin, poffertjes, Fristi en nog meer. Ze wordt tenslotte maar één keer 5 jaar!

We hebben ook heel erg genoten van de voorstelling over Thomas de trein en de dikke conducteur.
De dansles van Julia en de show van Jul waren ook super! Ook hebben we nog kunnen genieten van de afsluitende show van alle leuke karakters van het park. Daarna nog even heerlijk patatjes gegeten, en nog even gespeeld en toen na een lange drukke maar vooral geweldige dag, was het alweer tijd om te gaan. Maar niet voordat ze één keer een ritje in de roze Julia bus mocht maken.

Nu zijn wij thuis, nog even aan het nagenieten en kletsen over de dag en dan is de dag echt voorbij.

We willen in het bijzonder Luuk bedanken voor het rijden van de limousine en meegaan deze dag.
Lakei Bas en Amber voor het fantastische geregel, hulp en gespeel met onze grote kleine dame en natuurlijk Diana voor het mogelijk maken van deze dag en alle moeite die iedereen deed om deze dag onvergetelijk te maken voor onze Milou. Als zij gelukkig is, zijn wij dat zeker ook!

Contact

Stichting Lach voor een Dag
Postbus 146
3360 AC Sliedrecht

T. 0184 - 417 066

Een kind aanmelden? Klik hier
Voer uw naam in a.u.b.
Voer een geldig e-mailadres in a.u.b.
Invalid Input
Invalid Input
Schrijf uw bericht a.u.b.
Beveiligingscode:
Invalid Input

Vrolijke Nieuwsbrief

Voer je voornaam in

Voer je achternaam in

Voer een geldig e-mailadres is

Invalid Input