Cayden - september 2019

op .

We willen de stichting Lach voor een Dag, dagorganisator Britt, lakei Bas en chauffeur Piet ontzettend bedanken voor een fijne en onvergetelijke dag die we op zondag 22 september hebben mogen beleven. Lakei Bas kwam rond 9:00 uur om ons op te halen en buiten stond daar dan een limousine met een rode loper uit. Na 1 uur rijden kwamen we dan eindelijk aan op onze bestemming, Avonturenboerderij Molenwaard in Groot-Ammers. Daar stond Britt al op ons te wachten. Eerst gingen we luisteren naar het openingslied van Fien en Teun, daarna werden we verrast dat Cayden een eigen aparte VIP-ruimte had en daar stond een lange tafel met een glutenvrije Aardbeienbrownietaart en veel snoep en chocola.

Na 't eten van al 't lekkers en de koffie/thee gingen we 't park in, kijken naar alle dieren, zo leuk! Om 12:00 uur was er een theatershow van Fien en Teun en na afloop werden Kyan en Cayden verrast met een privรฉ ontmoeting met Fien en Teun. Daarna werden ze beide flink verwend met vele cadeautjes en wij ook, zo leuk. Daarna gingen we met een volle verzorgde picknickmand in een bootje op weg om lekker te gaan picknicken.

Om 14:00 was er een verrassing voor Cayden hij mocht (en wij ook mee) met Patrick, de dierenverzorger, mee om zelf de dieren eten te gaan geven, om een varken te wassen en om een varken te knuffelen. Echt aan alles was gedacht. Na afloop lekkere frietjes gegeten. We hebben allemaal enorm genoten. Cayden zou nog wel een keer willen naar de dieren om ze te verzorgen. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

Bedankt allemaal en natuurlijk ook dank aan Jelle van Avonturenboerderij Molenwaard cayden foto 3 vierkant small

Contact

Stichting Lach voor een Dag
Postbus 146
3360 AC Sliedrecht

T. 0184 - 417 066

Een kind aanmelden? Klik hier
Voer uw naam in a.u.b.
Voer een geldig e-mailadres in a.u.b.
Invalid Input
Invalid Input
Schrijf uw bericht a.u.b.
Beveiligingscode:
Invalid Input

Vrolijke Nieuwsbrief

Voer je voornaam in

Voer je achternaam in

Voer een geldig e-mailadres is

Invalid Input