Ries - september 2019

op .

Stichting ‘Lach voor een Dag’, is wat mij betreft niet de juiste naam. De lach blijft namelijk veel langer zitten dan een dag.
Op 27 augustus had Henriëtte van deze Stichting een geweldige dag voor ons georganiseerd met verassingen die maar bleven komen. Mijn jongens Ries en Tigo wisten niet dat deze dag zou komen. Met een smoesje had ik ze thuis van school gehouden. Toen ging daar ineens de deurbel en stond er een lakei aan de deur. Verbaasd keken ze haar aan. De lakei vroeg of we met haar mee gingen en de jongens zeiden zachtjes ‘ja’. 

Toen we buiten kwamen stond daar een grote limousine. Ries riep ‘ik kan het niet geloven’. Het was toch echt zo en we mochten mee met deze gigantische auto. Dat was al pret voor tien en toen kregen ze ook nog te horen dat we naar de Paw Patrol musical gingen. Ze werden verwend met allerlei cadeautjes en dat je mocht snoepen, drinken en film kijken in de limo vonden ze geweldig.

Toen we bij het theater aankwamen werden ze verwend met taart en snoep en was de tafel versierd met ballonnen. Ook nog een meet en greet met Chase en Ryder maakte ze verlegen. Toen naar de voorstelling met Paw Patrol lampjes. Ries heeft met open mond zitten kijken en Tigo klapte enthousiast mee.

Maar de verassingen waren nog niet op. Na de voorstelling gingen we met de limo naar McDonald’s waar Ries de bestelling van iedereen op mocht nemen. Hij voelde zich zo speciaal. Overladen met indrukken, cadeautjes en liefde gingen we met de limo weer terug naar huis. ‘Dit was de leukste dag ooit’ zeiden ze beiden. Ook wij hebben enorm van deze dag genoten om de gezichtjes zo blij en verrast te zien bij elke verrassing. Dat konden we wel gebruiken na al die ziekenhuisbezoeken van afgelopen anderhalf jaar.

Bedankt lieve Henriëtte, Michel, Myrthe en Pim wij houden de lach nog even vast.Ries collage 3

 

 

Contact

Stichting Lach voor een Dag
Postbus 146
3360 AC Sliedrecht

T. 0184 - 417 066

Een kind aanmelden? Klik hier
Voer uw naam in a.u.b.
Voer een geldig e-mailadres in a.u.b.
Invalid Input
Invalid Input
Schrijf uw bericht a.u.b.
Beveiligingscode:
Invalid Input

Vrolijke Nieuwsbrief

Voer je voornaam in

Voer je achternaam in

Voer een geldig e-mailadres is

Invalid Input