Vlinder - oktober 2019

op .

Wat heeft Stichting lach voor een dag een prachtige dag georganiseerd voor ons. Even over tienen was het dan zover. Er stond een prachtige limousine voor de deur. Vlinder was enorm onder de indruk van de grootte van de auto en toen er in de auto ook nog allemaal snoepjes lagen was ze compleet overdonderd. Dit is een echte snoepauto!

Na een heerlijke rit kwamen we aan bij het Theater. De rode loper was al uitgerold en we werden ontvangen in een VIP Ruimte met overal ballonnen en Vlinders favoriete muziek stond al op. Vlinder begon daarom gelijk te dansen en mee te zingen. Na een korte disco gingen we met elkaar aan tafel om te genieten van een heerlijke taart die speciaal voor haar gemaakt was, precies zoals zij hem lekker vindt.

De verrassingen bleven maar komen. Ze kreeg van onze lieve begeleiders Tanja, Gerard en Danielle een prachtige jurk, die precies hetzelfde was als Doornroosje. Aan het broertje van Vlinder was ook ged  acht. Hij kreeg een prachtig pak en genoot van de tattoos en stickers die hij kreeg. Nadat ze helemaal in stijl waren gekleed en geschminkt mochten we voordat de voorstelling begon naar de cast op het podium voor een meet en greet. Wat was de cast lief voor ons. Ze namen de tijd om foto's te maken en om een praatje te maken met de kinderen. Daarna begon de voorstelling. Wat een leuke en interactieve voorstelling waarbij Vlinder regelmatig schaterde van het lachen. Titus, je hebt er een nieuwe fan bij!

Na de voorstelling werden we nog een keer verrast. De cast kwam naar onze speciale VIP ruimte met een tas vol cadeaus voor Vlinder en James. Daarna gingen we weer terug naar de limousine om terug naar huis te gaan, athans dat dachten we. We maakten namelijk nog een stop bij de MacDonalds zodat we met een volle buik thuis aankwamen en konden nagenieten van alle momenten.

Tanja, Gerard, Danielle, en alle andere vrijwilligers en organisators bedankt dat wij deze sprookjesdag mee mochten maken. De warmte en aandacht voor Vlinder, maar ook voor ons als gezin en opa en oma zullen wij nooit meer vergeten!vlinder cast 2

Contact

Stichting Lach voor een Dag
Postbus 146
3360 AC Sliedrecht

T. 0184 - 417 066

Een kind aanmelden? Klik hier
Voer uw naam in a.u.b.
Voer een geldig e-mailadres in a.u.b.
Invalid Input
Invalid Input
Schrijf uw bericht a.u.b.
Beveiligingscode:
Invalid Input

Vrolijke Nieuwsbrief

Voer je voornaam in

Voer je achternaam in

Voer een geldig e-mailadres is

Invalid Input