Kevser - oktober 2019

op .

Na een geslaagde wensdag met Nancy vorig jaar, was het nu de beurt aan haar vriendin Kevser. De herfstvakantie was halverwege en het was eindelijk zover. Toen ik Kevser ging ophalen, kwam ze prachtig opgemaakt en met mooie haren naar beneden. Vergezeld door haar moeder, zus en nichtje gingen we op pad. Lakei Bas was ook weer van de partij en Patricia en Diana had het weer op en top geregeld.

De musical Doornroosje in Zoetermeer, daar gingen we heen. Zoetermeer, een stukje rijden maar dat is helemaal geen straf in de limo. We waren nog maar net de snelweg op of de appelchampagne en snoepjes kwamen al boven tafel.

Aangekomen in Stadstheater Zoetermeer stond de tafel al gedekt en kregen we heerlijke frietjes en kipnuggets, heel veel kipnuggets. De kinderen werden even meegenomen. Kevser was even mooi als de echte Doornroosje en Ecrin en Amélie kwamen geschminkt als poezen terug.
Terwijl het theater al volstroomde met kinderen en ouders, mochten wij alvast een kijkje nemen op het podium en de acteurs en actrices ontmoeten. Titus verwelkomde ons en Fien bleek veel aardiger te zijn dan ze op het toneel laat zien.
Het leverde prachtfoto’s op in het magische decor. Tijd om te genieten van de musical. De kinderen gingen geen 100 jaar slapen, zeker niet toen Titus de sleutel van de sleutelbewaarder aan het zoeken was.

Na afloop was duidelijk dat iedereen even moest bijkomen. Het feest was nog niet klaar want er stond een heerlijke taart op Kevser te wachten. Ook de acteurs wilden Kevser nog even zien en namen uitgebreid de tijd voor haar. Alle kinderen werden verrast met cadeautjes, hun dag kon niet meer stuk. Toen was het echt tijd om weer naar huis te gaan. Maar niet voordat er nog een paar foto’s werden gemaakt van Kevser in haar mooie jurk voor de limo! Het was wederom een geweldige dag. Bedankt!!Kevser castfoto LR

Contact

Stichting Lach voor een Dag
Postbus 146
3360 AC Sliedrecht

T. 0184 - 417 066

Een kind aanmelden? Klik hier
Voer uw naam in a.u.b.
Voer een geldig e-mailadres in a.u.b.
Invalid Input
Invalid Input
Schrijf uw bericht a.u.b.
Beveiligingscode:
Invalid Input

Vrolijke Nieuwsbrief

Voer je voornaam in

Voer je achternaam in

Voer een geldig e-mailadres is

Invalid Input