Dide - oktober 2019

op .

Eindelijk was het dan zo ver! De wensdag van Dide. Al dagenlang werd er in spanning gewacht op het grote moment dat ze Sita, Titus en Fien kon ontmoeten! ‘S ochtends om half zeven begon de eerste vraag: 'hoelang noooog..?'. Deze vraag is tot half één 's middags herhaalt.

En ja hoor, stipt om half één stond hij voor de deur; de limousine van lach voor een dag. Enthousiast rende niet alleen Dide maar ook broer Wes en vriendinnetje Fiene naar buiten. Gevolgd door ons ouders en de grote zus van Fiene, Jinte. Na een kennismaking met chauffeur Pieter en Lakei Ashley mochten we over de rode loper de auto betreden. Dide vond gelijk haar fantastisch gemaakte prinsessenballon. We werden uitgezwaaid door de ouders van Fiene en Jinte en onze overburen en vertrokken vol enthousiasme naar de plek van bestemming.

In de limousine stond muziek van de kleine zeemeermin op, welke Dide van A tot Z mee kon zingen, en stond kinderchampagne klaar. Papa Sander schonk deze samen met de kinderen in en we proostten op een geslaagde dag.

Eenmaal bij het theater werd wederom de rode loper uitgelegd en werden de eerste foto's gemaakt. Bij binnenkomst stond ons een prachtig gedekte tafel te wachten, met snoepjes, limonade, ballonnen en..... een Doornroosje jurk! Die had Dide natuurlijk heel gauw in de gaten en werd meteen aan gedaan met behulp van lakei Ashley en oma.. Wat een prachtig moment om haar te zien stralen in haar schitterende roze jurk. Dide is altijd al een prinses, maar nu voelde ze zich ook echt zo. De andere kinderen kregen van vrijwilligster Monique ook een leuk persoonlijk shirt cadeau. Daarna was het tijd voor taart! Lees meerDide collage

Een taart met Sita als Doornroosje en haar prins werd door Dide aangesneden en er werd gesmikkeld van taart en snoepjes. Toen alweer een verrassing: we mochten het podium op en de crew ontmoeten. Dide vloog Sita maar ook Titus en Fien om de nek en mocht boven op het decor-kasteel slapen als Doornroosje, en echt wakker gekust worden door haar prins! Wat een genot. Fiene knuffelde haar favoriete gele fee en Wes probeerde te ontdekken hoe de feëen toch konden vliegen! Oma ging met Titus op de foto en na een groepsfoto met zijn allen gingen we weer terug naar ons eigen plekje in de foyer. Hier werden nog mooie glittertattoos gezet door lakei Ashley en nog wat snoepjes weggepeuzeld. Toen begon de theatershow!

Vol spanning zaten we met zijn allen op een rijtje en keken de kids naar de voorstelling. Bij Titus en Fien werd er uitbundig gelachen en waar mogelijk mee gedanst en gezongen. Na het theater dansten we nog even mee met de feëen in de foyer waar het Dide toch even te veel werd. Ze kreeg een aanvalletje en gelukkig konden we ons even terugtrekken op ons gereserveerde plekje.

Ondertussen zag Jinte nog de zoete zusjes voorbij komen en speelde Wes en Fiene samen met de andere kinderen. Nadat de foyer bijna leeggelopen was kregen we nog speciaal bezoek! De hele crew van Doornroosje kwam ons opzoeken; met cadeautjes! Wat een bofkonten zijn we toch. Alle kindjes kregen cadeautjes en even aandacht voor henzelf. Er werd geknuffeld en er werden nog een paar mooie foto's gemaakt.

Daarna was het echt tijd voor afscheid en mochten we weer met chauffeur Pieter en lakei Ashley de limousine in, op weg naar Monti, een pizzarestaurant in Arnhem. Hier werden we hartelijk ontvangen en mochten we onze eigen pizzapunten uitkiezen, onder genot van een drankje. De kinderen kregen een speciale kidstafel en kregen de ruimte om te spelen en na te genieten van al die overweldigende indrukken. Zo hadden wij, de ouders, oma, chauffeur Pieter, Lakei Ashley en vrijwilligster Monique ook even de tijd om tijdens het eten na te praten over hoe mooi de snoetjes van de kinderen waren en hoe ontzettend leuk de dag geweest was. Met allemaal volle buikjes gingen we weer naar de limousine om daar nog een laatste fotoshoot te schieten op het dak!
Met mooie foto's als resultaat, met vermoeide maar voldane gezichtjes.

De rit naar huis was beduidend rustiger dan de heenweg en eenmaal thuis hebben we allemaal als (doorn)roosjes geslapen.

Bedankt voor de geweldige dag!

Contact

Stichting Lach voor een Dag
Postbus 146
3360 AC Sliedrecht

T. 0184 - 417 066

Een kind aanmelden? Klik hier
Voer uw naam in a.u.b.
Voer een geldig e-mailadres in a.u.b.
Invalid Input
Invalid Input
Schrijf uw bericht a.u.b.
Beveiligingscode:
Invalid Input

Vrolijke Nieuwsbrief

Voer je voornaam in

Voer je achternaam in

Voer een geldig e-mailadres is

Invalid Input