Imane - februari 2020

op .

Wat hebben wij genoten als gezin en wat zijn wij nog aan het nagenieten van deze bijzondere dag. Eén en al liefde en blijdschap hebben wij als gezin en familie mogen ervaren. Imane straalt nog steeds van blijdschap bij het terug zien van de filmpjes en foto's van deze bijzondere dag.

Even in het kort ... Om 11.00 uur werden wij opgehaald door de limousine. Imane werd opgewacht door de lakei Myrthe en chauffeur Jan. Vervolgens werd zij begeleidt op de rode loper onder toejuiching van de familie. Zij was erg onder de indruk van haar V.I.P behandeling. Oma, nichtjes en tante waren ook gezellig mee. Zij hebben speciaal voor deze dag ook kaartjes gekocht voor de voorstelling van Doornroosje omdat zij graag deze bijzondere dag samen wilden beleven met Imane.

In de limousine werden we verwelkomd met kinderchampagne en snoepjes. De rit met de limousine was al een feest op zich met de giechelende diva’s! Aangekomen bij het theater werden wij opgevangen door de rest van het geweldige en liefdevolle team, Henriëtte en Michel. Imane was net een Celebrity met de fotografen op de rode loper bij de ingang van het theater.

Voordat de voorstelling begon werden wij nog opgewacht en verwend in het Grand Cafe. Er was speciaal voor ons een tafel gereserveerd. Er was een Lach voor een Dag taart speciaal voor Imane gemaakt. De kinderen waren helemaal blij met de verwennerij. Daar bleef het niet bij..... Imane werd begeleidt naar haar eigen hotelkamer waar een prachtige roze prinsessenjurk hing. Zij straalde van blijdschap en wij zelf moesten wat traantjes wegpinken van de prachtige lach op haar gezicht en stralende oogjes. De jurk was speciaal voor haar gemaakt op maat en de jurk paste perfect. Hij stond haar beeldig! Lees meerImane collage

 

Beneden stond de familie haar op te wachten. Bij het zien van Imane in haar prinsessenjurk hoorden wij alleen nog 'Wauwwwwwwww'. Imane liet trots aan iedereen haar jurk zien.  Prinses Imane.

Nadat Imane en haar nichtjes hun prinsessenjurken allemaal aan hadden gedaan, mochten wij backstage meekijken en de cast van Doornroosje ontmoeten op het podium. Ook dat was een geweldige ervaring en een waar feest voor de meiden.

De voorstelling zelf was hilarisch en leuk. Imane heeft ook een paar keer hard moeten lachen om Titus en Fien! Wij hebben ook mee gedanst tijdens de voorstelling wat Imane geweldig vond. Zij houd namelijk van muziek en dansen.

Na de voorstelling was er nog een tafel voor ons gereserveerd in de Meet & Greet room met drinken en lekkernijen. In de grote hal hebben Imane en haar nichtjes nog meegezongen en gedanst met de elfjes uit de voorstelling die een mini muziek/dansfeest gaven in de foyer voor alle kinderen die de voorstelling hadden bijgewoond. En ja hoor... de voetjes gingen van de vloer!

Als klap op de vuurpijl kwam de volledige cast bij onze gereserveerde tafel. Geweldig! De meiden waren helemaal happy de peppppiiiii! Zij waren niet meer te stoppen en wisten niet meer welke kant zij moesten opkijken of met wie zij wilden praten. Toen zij hoorden dat zij ook nog cadeautjes kregen kon hun dag niet meer stuk! Zij waren echt onder de indruk en straalden van blijdschap!

Wat de cast betreft... wat een liefdevolle, oprechte en kindvriendelijke cast! Dankzij Michel en Henriëtte hebben wij nog leuke crazy V.I.P foto’s met de cast gemaakt!

Als afsluiter gingen wij weer met de limo naar een leuk pannenkoekenhuis in Driebergen! Wat hadden de kinderen een pret en feest! Hun avond kon niet meer stuk! Onbeperkt pannenkoeken eten en drinken! They had the time of their lives. Wij hebben echt heerlijk gegeten en genoten van het huiselijke en kindvriendelijke pannenkoekenhuis.

Maar ook echt genoten van de gezelligheid van de mensen, die deze onvergetelijk dag hebben georganiseerd, Henriëtte, Michel, Jan en Myrthe. Tranen van blijdschap aan het einde. Imane had de hele dag een big smile on her face! Toen wij aankwamen thuis bleef zij ons maar omhelzen, kusjes geven van blijdschap en dankbaarheid voor deze bijzondere dag.

Er is echt rekening gehouden met zowel de beperkingen van Imane als met de wensen van het gezin. Hiervoor zijn wij jullie echt dankbaar, maar ook het feit, dat Imane deze speciale dag heeft mogen beleven met haar oma, nichtjes en tante. Namens iedereen bedankt voor deze geweldige ervaring en dag.

Speciale thanks aan Fatima, die mij had geïnformeerd over de Stichting en had geadviseerd, om Imane aan te melden. 

Wij willen echt iedereen bedanken van Van Hoorne Entertainment en alle leden van Stichting Lach voor een Dag, die dit mogelijk hebben gemaakt. Een ware Lach voor een Dag ervaring!

 

Contact

Stichting Lach voor een Dag
Postbus 146
3360 AC Sliedrecht

T. 0184 - 417 066

Een kind aanmelden? Klik hier
Voer uw naam in a.u.b.
Voer een geldig e-mailadres in a.u.b.
Invalid Input
Invalid Input
Schrijf uw bericht a.u.b.
Beveiligingscode:
Invalid Input

Vrolijke Nieuwsbrief

Voer je voornaam in

Voer je achternaam in

Voer een geldig e-mailadres is

Invalid Input