Eline en Bram - Januari 2020

op .

Zondag 12 januari was het zover, we zouden een middag theater krijgen als verrassing. Eline en Bram kregen het pas kort van tevoren te horen en waren perplex toen er rond 12:00 uur een roze limousine de straat in kwam rijden. Lakei Senna reed met ons naar Oosterhout waar we bij restaurant De Beren opgewacht werden door Britt.

Nadat we heerlijk geluncht hadden, liepen we naar het theater daar vlakbij. Omdat Eline en Bram nog vaak Sesamstraat kijken, hadden we gekozen voor de theatershow van Sesamstraat 50 jaar live. Nog voor de show begon, mochten we eerst achter de schermen kijken en een fotosessie maken, met daarbij natuurlijk de nodige knuffels. En toen begon de show, wat hebben we genoten. We zaten heerlijk op de eerste rij zodat er voor Eline en Bram genoeg ruimte was om mee te dansen met de liedjes.

Na de show kregen Eline en Bram een tas vol cadeaus mee en toen was het tijd voor het avondeten. Heerlijk naar McDonalds! Aygul bediende ons en bleef ook gezellig zitten kletsen. Eline en Bram kregen een tapdiploma omdat ze zelf geleerd hadden hoe je ijs maakt.

Daarna was het tijd om weer naar huis te rijden, nagenietend in de limousine. Het was een dag die we echt nooit zullen vergeten en waar nog regelmatig met een grote lach aan teruggedacht wordt. Britt en Senna, superbedankt!foto Eline en Bram Sesamstraat

 

Contact

Stichting Lach voor een Dag
Postbus 146
3360 AC Sliedrecht

T. 0184 - 417 066

Een kind aanmelden? Klik hier
Voer uw naam in a.u.b.
Voer een geldig e-mailadres in a.u.b.
Invalid Input
Invalid Input
Schrijf uw bericht a.u.b.
Beveiligingscode:
Invalid Input

Vrolijke Nieuwsbrief

Voer je voornaam in

Voer je achternaam in

Voer een geldig e-mailadres is

Invalid Input